Reactia lui Tavi Clonda dupa ce Gabriela Cristea ar fi aparut beata la emisiune:

Reactia lui Tavi Clonda dupa ce Gabriela Cristea ar fi aparut beata la emisiune:
  calendar_month   update 31 Mai 2023, ora: 18:23     web playtech,ro  
Dupa ce in presa s-a speculat ca Gabriela Cristea ar fi aparut in stare de ebrietate la emisiunea pe care o modereaza la Antena Stars, sotul sau, Tavi Clond a avut o prima reactie. Aceasta a precizat ca este deranjat de aceste informatii aparute in presa, mai ales ca sotia sa nu bea alcool.

Tavi Clonda a explicat ca sotia lui nu se atinge de alcool nici in intimitate, pentru ca nu este genul sau de distractie.

„Soția mea nici măcar când e la noi în curte nu servește nimic, fiindcă nu se distrează așa. E cu totul fals. Nu am ce să zic, decât că ea e ok, fiindcă știe cine e…în ciuda acestei știri! Și eu sunt OK! Dar totuși te deranjează un pic când vezi astea, când apar astfel de lucruri, fiindcă asemenea știri erau mai de mult în arsenalul presei. Țin minte vremurile în care presa, anumite publicații, ieșeau cu tot felul de știri false. Acum ne mirăm că mai țin astea sau că au venit sau că au revenit. Nici nu mai știm, fiindcă au fost cândva folosită toată tevatura asta. Dar oricum, e foarte clar că nimic din ceea ce s-a scris pe tema asta nu este adevărat!”.

„Repet pentru toată lumea: nici acasă nu bea. Puteam spune măcar ceva de genul „doar acasă bea”. Dar nu aș fi spus cum stau lucrurile. Nici nu se pune problema să bea! Nu are niciun trecut comun cu alcoolul. Nu a băut niciodată! Nu e genul ei și mai spun o dată, ea nu se distrează în acest mod! Sunt oameni care beau, iar alții care nu beau. Ea face parte din această ultimă categorie”, adaugă același Tavi Clonda.El ne-a făcut și o mărturisire proprie, legată de viața personală a celor doi soți.„Eu chiar m-am mai rugat de ea. I-am spus de mai multe ori să mai bea ceva cu mine, șă am și eu cu cine să dau noroc când sunt singur, dar nici pomeneală.

„E un pic deranjant că mai apar asemenea informații, dar, cei care ne urmăresc, cei care ne apreciază și ne cunosc deja știu despre ce e vorba. Mai ales pe ea. E vedetă, e mamă cu copii, cu familie! Suntem curați pe acest subiect. O fi deranjant pentru unii când te uiți și vezi că după o viață întreagă nu poți să scrii mai știu eu ce lucruri despre anumiți oameni. Nu e plăcut, nu e deloc plăcut”, a explicat Tavi Clonda pentru playtech.ro.


Citeste continuarea pe playtech,ro
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right