Roxana Vancea s-a razbunat pe Anda Adam. Uite-o ce face cu Botezatu!

Roxana Vancea s-a razbunat pe Anda Adam. Uite-o ce face cu Botezatu!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
18 Nov 2013, 09:18
  update
Actualizat
18 Nov 2013, ora: 09:19
  photo_cameraRoxana Vancea     person Roxana Vancea
Catalin Botezatu spunea adesea: "Showbizz-ul este un pat imens unde partenerii se schimba intre ei". Poate ca multi nu au inteles aceasta zicala a celebrului designer, insa personajele din jurul sau par sa nu faca execeptie, el aflandu-se acum in mijlocul unui razboi intre doua prietene: Vancea si Anda.

Desi erau prietene la catarama, intre cele doua a pornit un adevarat razboi, totul pornind in urma cu o luna de zile, cand Anda a fost surprinsa in compania unui tanar, pe nume Iulian, nimeni altul decat cel care avusese o idila cu Vancea. Paparazzi i-au surprins pe cei doi intr-un club din Bucuresti, dupa care au fost vazuti indreptandu-se fiecare cu masina sa, spre blocul in care locuieste cantareata.

Roxana Vancea nu a vrut sa faca valuri si astfel a preferat sa pastreze tacerea, pana in momentul in care a trecut la fapte. Astfel, weekend-ul trecut, Roxana a iesit in club, alaturi de nimeni altul decat Catalin Botezatu. Cei doi s-au aratat foarte apropiati in club, au dansat, au vorbit, s-au pozat impreuna, totul fiind parca un plan foarte bine pus la punct de Vancea pentru a o face geloasa pe Anda Adam.

66463.jpg

Cat despre relatia pe care o are cu Anda Adam, Catalin Botezatu a tinut sa precizeze: "Vorbim in fiecare zi, dar avem o relatie moderna".

Foto: Cancan.ro
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
m am tuns
  • person

    "nu inteleg de ce nu preia jurnalul"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere