Shakira rupe tacerea cu privire la relatia cu instructorul de surf

Shakira rupe tacerea cu privire la relatia cu instructorul de surf
  calendar_month   update 04 Dec 2022, ora: 23:01      
Shakira a plecat recent într-o excursie cu copiii ei și cu profesorul ei de surfing, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că între columbiancă și instructor există mai mult decât o simplă prietenie. Fotografiile care circulă pe internet arată o relatie speciala intre antrenor si Skaira, dar si cei doi copii, întrucât nu numai că îi antrenează personal, dar par ca au o relatie familiala.

Shakira surprinsă cu profesorul ei de surf pe plajă

Cu puțin timp înainte de a semna acordul juridic cu Gerard Piqué, Shakira a plecat într-o călătorie în Cantabria împreună cu copiii ei și cu profesorul de surf. A fost pentru prima oara când columbianula atras atenția presei, pentru că părea prea apropiat de ea.

Shakira lămurește zvonurile despre întâlnirea cu un profesor de surf

Deși în imaginile de paparazzi nu există semne fizice de curtare, este clar că a petrecut prea mult timp cu ei pentru a le câștiga încrederea și afecțiunea, motiv pentru care columbianul i-ar fi invitat să stea cu el câteva zile.Cu toate acestea, după subiectul a facut valva în presă, Shakira a ieșit să precizeze că nu are o relație romantică cu nimeni în acest moment, așa că cere presei să înceteze cu speculațiile de dragul copiilor ei, pentru că în acest moment are timp doar pentru ei.

Cântăreața nu este pregătită să își reia viața amoroasă

"Din respect pentru copiii mei și pentru momentul vulnerabil prin care trec, cer presei să înceteze cu speculațiile", a declarat Shakira într-un comunicat oficial. Ea a adăugat: "Nu am niciun partener și nu-mi fac alte iluzii decât să mă dedic în întregime copiilor mei și bunăstării lor.

Recomandari