Thalia, mesaj superb pentru sotul sau Tomy Mottola:

Thalia, mesaj superb pentru sotul sau Tomy Mottola:
  calendar_month   update 03 Dec 2023, ora: 20:21      
Cu ocazia aniversarii a 23 de ani de casnicie, cantareata Thalia i-a transmis un mesaj de dragoste superb sotului sau Tomy Mottola. Desi in ultima perioada au tot existat zvonuri ca s-ar fi despartit, artista a infirmat toate aceste zvonuri cu mesajul emotionant postat pe retelele de socializare.

Prin intermediul contului său de Instagram, artista și-a exprimat dragostea și recunoștința față de soțul ei printr-o dedicație emotionanta pe rețelele de socializare. În cuvintele sale, ea a subliniat importanța complicității, a răbdării și a afecțiunii reciproce care le-a întărit căsnicia de-a lungul anilor.

"În urmă cu 23 de ani am spus da în acea noapte geroasă la Catedrala Sfântul Patrick din inima Manhattanului. Dar căldura iubirii noastre a făcut ca aceasta să fie cea mai caldă și mai frumoasă noapte în care să sărbătorim uniunea noastră. La 23 de ani de când ne-am căsătorit și la 25 de ani de când ne-am cunoscut, tu ești încă bărbatul visurilor mele. Te iubesc atât de mult, iubitul meu soț, prieten și tovarăș.

Aniversarea nunții nu a fost doar un prilej pentru Thalia și Tomy de a reflecta la dragostea lor durabilă, ci și pentru fanii ei de a-și exprima felicitările și urările de bine. Rețelele de socializare au fost inundate de mesaje ale fanilor care au lăudat legătura trainică dintre cei doi.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dumnezeu
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right