Theo Rose si-a facut o interventie la nivelul fetei

Theo Rose si-a facut o interventie la nivelul fetei
  calendar_month   update 25 Feb 2024, ora: 19:33      
Theo Rose a marturisit recent pe retelele de socializare ca a suferit o interventie la nivelul fetei. Artista a dezvaluit ca si-a scos o alunita, care nu prezenta un risc pentru sanatatea ei, insa o deranja pentru ca aceasta crestea si devenea inestetica.

„Așa, alunița mea, căpușa. Înainte de a pleca în vacanță, cred că am făcut un TikTok în care zis chestia asta, am fost la un control, doamna doctor s-a uitat, a stabilit că nu există niciun risc în ceea ce privește alunița asta și că atunci când o să am o săptămână liberă la dispoziție în care să nu aplic machiaj peste locul operat, să facem această intervenție. Mi s-a făcut o excizie, înainte de excizie se face o anestezie, este singura durere pe care o simțiți și nu este deloc mare, înțepătura acului în jurul aluniței. După care, s-a tăiat în jurul aluniței și a fost extrasă.

Nu s-a făcut prin cauterizare sau răzuire, nu mă pricep exact, pentru că era genul de aluniță care ar fi crescut, oricum ar fi ieșit în relief, doar că n-ar mai fi fost pigmentată. Așa că eu am preferat să scoată cu totul ca să știu că am scăpat de un stres și nu mai iese nimic în evidență pe nasul meu, că m-am săturat.

Bine, asta cu stresul este o vrăjeală pentru că nu m-a stresat real niciodată alunița asta, doar că la un moment dat am zis «Băi, dacă tot mergem la dermatolog, hai să întreb și eu de asta, dacă se poate scoate, s-o scot, ce mai stau atât cu alunița asta. Mai și crește, mă enervează. A durat mai puțin de 10 minute intervenția, să știți, acum a și trecut efectul anesteziei și nu simt nimic (…)”, a povestit Theo Rose prin intermediul rețelelor de socializare, potrivit Wowbiz.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

privire jucausa
  • person

    "toti copii fac prostii dar toti iti spun sincer de ce. chiar daca au o imaginatie bogata sunt sincer"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right