Valentina Pelinel, rasfata la maximum de Cristi Borcea

Valentina Pelinel, rasfata la maximum de Cristi Borcea
  calendar_month   update 20 Nov 2023, ora: 19:12      
Valentina Pelinel este cea mai fericita femeie de cand a devenit sotia lui Cristi Borcea. A marturisit recent ca este foarte rasfatata de omul de afaceri atat cu vorbe frumoase, cat si cu cadouri scumpe. Valentina Pelinel si Cristi Borcea sunt căsătoriți din 2018 și au împreună trei copii, pe Milan și pe gemenele Rania și Indira.

„Soțul meu este un om cu suflet de aur. Îl respect pentru ceea ce este și pentru ceea ce a realizat și apreciez că nu a uitat de unde a plecat. A pornit de jos și nu uită să ajute nicio clipă. Nu cred că e zi de la Dumnezeu în care soțul meu să nu ajute pe cineva cu ceva. E un om foarte bun! E soțul meu, tatăl copiilor mei, jumătatea mea”, declara Valentina Pelinel.

Valentina a marturisit ca sotul ei est eun barbat romantic, care o surprinde mereu. De ziua ei de nastere, care este pe 8 decembrie, Valentina a dezvaluit ca nu are planuri si de obicei isi serbeaza ziua acasa, impreuna cu copiii.

„Nu am încă planuri pentru ziua mea. În ultimii ani nu am mai simțit nevoia să organizez petreceri și m-am sărbătorit în familie sau cu prietenii apropiați. Copiii sunt cei mai fericiți să sufle în tort și caută mereu ocazii să le achiziționăm un tort acasă, ei fiind și cei care aleg tematica. Cristi mă surprinde mereu cu cadouri și cuvinte frumoase, îmi aduce flori nu numai cu ocazia aniversărilor, ci și în zilele normale din viața noastră”.„Am primit multe bijuterii de la soțul meu, dar cele mai valoroase sunt cele trei bijuterii ale noastre: Milan, Indira și Rania”, a adăugat Valentina.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

oare..o fi sau nu???
  • person

    "poezii si sentimente"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right