Viorel Lis si-a sarbatorit ziua de nastere la pacanele. Fostul edil a implinit 81 de ani

Viorel Lis si-a sarbatorit ziua de nastere la pacanele. Fostul edil a implinit 81 de ani
  calendar_month   update 20 Feb 2024, ora: 16:14      
A fost sarbatoare in familia Lis! Viorel Lis a implinit 81 de ani pe 19 februarie si si a sarbatorit alaturi de sotia lui Oana, care i-a facut o mare surpriza. L-a dus intr-un loc special, unde acestuia ii face mare placere sa mearga de fiecare data: la cazinou.

Desi are mari probleme de sanatate, Oana a dorit ca sotul ei sa fie fericit de ziua de nastere si l-a scos putin din casa.

„Nu am putut să sărbătoresc undeva anume pentru că mi-e foarte greu să mă deplasez. Am sărbătorit alături de nevastă.E bine că pot să mai trăiesc, nu e treaba nimănui cât trăiește omul. Unii spun că să-mi sărbătoresc ziua la Bellu.

La vârsta mea îmi doresc să nu mă mai doară nimic. Am probleme mari cu picioarele”, a spus Viorel Lis, la România tv.

„În fiecare an sunt din ce în ce mai puțini oameni alături de noi. L-am dus pe Viorel la păcănele, este plăcerea lui, acum suntem acasă, mâncăm. Am petrecut între noi și câteva persoane apropiate. Din fericire, nu a mai fost niciun episod major și cel mai important este că se află acasă, alături de mine. Fără mine nu era în viață. Viorel este un om minunat, este familia mea și nu este un om de lăsat la azil sau să nu ai grijă de el, adică este unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut și este familia mea. Nu m-am gândit niciodată la ce s-a gândit lumea. Este ușor să dai cu presupusul, nu mă deranjează, fiecare face ce vrea”, a declarat Oana Lis pentru Spectacola.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

NOI CU NOI
  • person

    "oare mai existam !mai exista incredere?"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right