"Viva Mamaia" al lui Mazare, subiect de ancheta la DNA

"Viva Mamaia" al lui Mazare, subiect de ancheta la DNA
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
16 Mai 2013, 11:59
    photo_cameraLoredana si Radu Mazare     person Radu Mazare
Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat miercuri ca Directia Nationala Anticoruptie verifica sursele de finantare a videoclipului "Viva Mamaia".

Potrivit Ziare.com, Mazare trebuie sa de asocoteala cu privire la banii cu care s-a achitat videoclipul cantat de Loredana si Cabron.

"Ma cauta DNA-ul pentru videoclip. Curtea de Conturi a primit adresa de la DNA pentru a vedea din ce fonduri si de ce a fost realizat videoclipul. A pornit de la o plangere la DNA. Daca nu faci, de ce nu faci, daca faci, de ce faci. Tipic romanesc...", a declarat Radu Mazare.

Mazare a specificat ca videoclipul a costat 35.000 de euro, bani care vor fi platiti dintr-o taxa de promovare impusa agentilor economici din Mamaia, dar si proprietarilor de apartamente. Mazare estimeaza ca din colectarea taxei se vor strange peste 600.000 de euro.

"Nu stiu ce au de verificat si daca cu asta ar trebui sa se preocupe procurorii de la DNA. Ii invit sa verifice si le fac si un costum de salvamar. E caraghios sa se ocupe DNA de verificarea unui videoclip de promovare a statiunii.

Asta-i soarta mea, ma curteaza fetele si procurorii. Poate imi trimit niste procurorite, pe doamna Kovesi in costum de salvamar
", a spus Mazare la Antena 3.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
100 de citate cu si despre moda
  • person

    ""be the butterfly effect""

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere
Call It Spring Poseta
Shop Ele.rochevron_right