5 cupluri care s-au format la emisiunile de talente

5 cupluri care s-au format la emisiunile de talente
  calendar_month        
De-a lungul timpului, emisiunile de talente au condus la formarea unor cupluri noi, chiar daca sageata lui Cupidon nu era programata din regie sa loveasca participantii direct in inima.

"Dansez pentru tine", show-ul de la Pro Tv care a inceput in acest weekend, se numara printre competitiile televizate in care s-au nascut povesti de dragoste frumoase.


Iubirea te poate surprinde oriunde, fie ca te afli la metrou sau la piata, fie intr-o emisiune de talente.

Celebri sau oameni obisnuiti, indragostitii din cuplurile urmatoare s-au cunoscut in show-uri TV cu maxima audienta, precum "Dansez pentru tine", "Vocea Romaniei" sau "Masterchef". Iata despre cine este vorba!

Foto: cancan.ro

Autor: Adelina Dobrin

63250.jpg


1. CRBL si Elena Andreianu
Dupa o casnicie esuata, CRBL nici nu visa sa isi intalneasca marea dragoste pe platourile emisiunii "Dansez pentru tine". Pentru ca era o vedeta eligibila pentru un concurs de talent in dans, CRBL a ajuns sa lucreze cu coregrafa basarabeanca Elena Vascu (actualmente Andreianu), cu care format un cuplu pana la finalul competitiei.

Cupidon a facut o treaba excelenta, intrucat idila nascuta in concurs s-a transformat intr-o casatorie admirabila, in urma careia s-a nascut o fetita.92757.jpg


2. Anda Adam si Victor Slav
Anda Adam si Victor Slav si-au inceput povestea de iubire tot in pasi de dans, la emisiunea "Dansez pentru tine". Era inceputul toamnei in anul 2006, cand Anda si Victor concurau in acelasi sezon al show-ului.

Printre costume sexy si miscari lascive in fata juriului, cei doi au inteles ca sunt facuti unul pentru celalalt. In 2012, cuplul lor rezista si pare ca lucrurile nu se vor schimba prea curand in acest sens.

Foto: libertatea.ro92756.jpg


3. Adela Popescu si Radu Valcan
Un alt cuplu frumos si tanar din showbizul romanesc, Adela Popescu si Radu Valcan, a luat nastere pentru ca cei doi actori au participat la emisiunea "Dansez pentru tine".

Chiar daca erau rivali in concurs, Adela si Radu au inceput sa nutreasca sentimente pozitive unul fata de celalalt. In final, au devenit nedespartiti, atat de plan personal, cat si pe plan profesional.92755.jpg


4. Maria Sorescu si Laurian Manta
Un alt concurs de talente care a nascut o poveste de dragoste inflacarata este "Vocea Romaniei". In primul sezon al emisiunii, echipa juratului Horia Brenciu a fost constituita, printre altii, din Maria Sorescu si Laurian Manta.

Cei doi pusti au iscat controverse pe internet, dupa ce Horia a publicat o imagine cu cei doi, din care reiesea o apropiere specifica unor indragostiti. Chiar daca Laurian este din Ploiesti, iar Maria din Sibiu, distanta nu i-a impiedicat sa formeze un cuplu.

Foto: libertatea.ro92758.jpg


5. Andreea Moldovan si Gabriel Godeanu
Casnica din primul sezon al emisiunii "Masterchef", Andreea Moldovan, a aparut in tabloide din alte motive decat talentul ei deosebit in arta culinara. Concurenta controversata ar fi avut o idila cu un alt participant la show, Gabriel Godeanu zis Sorcova.Informatia a fost lansata presei de catre un apropiat al barbatului, conform caruia Andreea i-ar fi "cedat" lui Gabriel dupa cateva tatonari. Idila lor s-ar fi sfarsit tragic in momentul in care au fost eliminati din competitie.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right