5 iubite de stelisti certate de Gigi Becali

5 iubite de stelisti certate de Gigi Becali
  calendar_month        
Gigi Becali se cearta cu toata lumea, dar are o relatie cu adevarat speciala cu iubitele jucatorilor de fotbal din echipa pe care o finanteaza.

Le agreseaza verbal cu mai multa patima decat pe Monica Tatoiu sau alte femei care il incomodeaza. Iata 5 iubite de stelisti certate de Gigi Becali.


Care dintre iubitele stelistilor crezi ca a suferit cel mai mult de pe urma atacurilor lui Gigi Becali?

Autor: Iulia Anghel

93141.jpg


Daniela Crudu, iubita lui Mihai Costea
"Am avut prieteni care au platit bani ca sa petreaca un timp cu Daniela Crudu", a declarat Gigi Becali, care parea pana de curand hotarat sa o desparta pe bruneta de Mihai Costea.

Dupa ce Daniela a renuntat la slujba de asistenta a lui Dan Capatos, Becali se declara multumit. Chiar daca i-a terfelit imaginea si a facut-o sa renunte la locul de munca, patronul Stelei spune acum ca il sfatuieste pe Costea sa o ia de nevasta.

"Cred ca ar spune orice ca Mihai sa renunte la mine", s-a aparat Daniela Crudu.93140.jpg


Madalina Pamfile, iubita lui Gabi Matei
Becali a atacat-o in acelasi mod si pe Madalina Pamfile, care a fost iubita lui Gabi Matei, iar acum ar putea fi noua cucerire a lui Alexandru Maxim.

"Daca ii dai 2-3 mii de euro Madalinei Pamfile ca s-o executi... Pe ea o plateste o data si gata, iti rezolva problema", a declarat patronul Stelei.

Fotbalistul Alexandru Maxim de la Pandurii Targu-Jiu a negat imediat relatia cu bruneta si spune ca nu a facut-o de teama pentru a nu-si pune in pericol transferul la Steaua.

"Cand a pus Pamfile mana pe el, gata, s-a terminat! Nu mai are ce cauta la Steaua in viata lui!", declarase in prelabil Becali.93139.jpg


Gina Pistol, iubita lui Mihai Radut
Cascada de marlanii misogine a lui Gigi Becali nu a ocolit-o nici pe Gina Pistol, care a avut o relatie cu stelistul Radut, mai tanar cu 9 ani decat ea.

"O tii ca femeie, cand termini antrenamentele te folosesti de ea ca are fundul bombat si nu stiu ce sani", a declarat Becali.

Fostul iepuras Playboy a refuzat sa se coboare la nivelul lui Becali, pe care l-a poreclit "Nea Gigi". "A fost prost informat. Nu ma cunoaste, nu stie ce fel de om sunt", a declarat Gina Pistol.63354.jpg


Iulia Tabacaru, iubita lui Cristi Tanase
Nici capitanul Stelei nu a fost scutit de atentia bolnava pe care Gigi Becali o acorda vietii personale a angajatilor sai. Relatia lui Cristi Tanase cu Iulia Tabacaru nu a durat prea mult dupa ce Becali a hotarat ca "Bomba sexy este cea mai mare problema pe care o are".

Recomandarile lui Becali nu vizeaza doar iubitele fotbalistilor, patronul Stelei este bine informat si cu privire la pozitiile si tehnicile sexuale.

"I-am spus sa nu incerce altceva decat sex normal, sa nu faca d-alea cu "UE", ca si alea slabesc oasele. Glumim acum, dar chiar asa se intampla, astea sunt chestii reale", a explicat Gigi Becali gesticuland puternic.93138.jpg


Anamaria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecampf
Impresara sportiva a renuntat recent la certurile publice cu Gigi Becali, deoarece acestea il afectau puternic pe sotul ei, antrenorul echipei.Prondanca si Becali au revenit la relatii bune, dar omul de afaceri nu vrea nici acum ca Anamaria sa faca transferuri legate de Steaua.

"Anei ii place sa se laude. Ana sa nu se bage la Steaua, galeria nu o vrea. Femeile sunt bune la alta meserie, nu in fotbal. Femeile sunt tot timpul pe locul doi. Eu nu sunt misogin", a explicat Becali tacticos.

Recomandari