5 vedete care ne-au parasit recent. Cine le-a intinat memoria?

5 vedete care ne-au parasit recent. Cine le-a intinat memoria?
  calendar_month        
Dupa decesul unei vedete, presiunile asupra celor apropiati pot fi mari, iar deciziile luate cu privire la fapte sau declaratii nu sunt intotdeauna cele mai bune.

Iata 5 vedete care ne-au parasit recent, despre care multi cred ca le-a fost intinata memoria chiar de catre apropiati.


Care crezi ca este vedeta a carei memorie a suferit cel mai mult dupa moarte?

Autor: Iulia Anghel

63336.jpg


Sergiu Nicolaescu
Vaduva lui Sergiu Nicolaescu a primit chiar amenintari cu moartea pentru ca a decis sa respecte dorinta regizorului de a fi incinerat.

Dana Ionica Nicolaescu i-a fost alaturi lui Sergiu in ultimii 17 ani, dar acest lucru a fost ignorat de cei nemultumiti de actiunile ei. Decizia de a refuza accesul presei la inmormantarea lui Sergiu Nicolaescu si insistenta pentru incinerare au fost criticate pe larg.

Biserica Ortodoxa a refuzat sa ofere o slujba de inmormantare, iar incercarea lui Adrian Sarbu de a organiza o inmormantare simbolica la Buftea a fost refuzata.93073.jpg


Iurie Darie
Dupa o relatie de 26 de ani, Anca Pandrea se pare ca nu a stiut cum sa-i pastreze memoria lui Iurie Darie dupa dorintele publicului.

Vaduva a fost criticata pentru gestul sau de la inmormantare, in care si-a spart buza, iar sangele a picurat pe chipul lui Iurie Darie in sicriu, dar si pentru tinutele sale.

Insistenta Ancai Pandrea de a nu purta sutien la 66 de ani i-a suparat pe multi si poate parea o idee proasta in combinatie cu bluzele semi-transparente in care a fost fotografiata actrita dupa moartea lui Iurie Darie.93074.jpg


Madalina Manole
Dintre toate vedetele care au incetat din viata in ultimii ani, moartea Madalinei Manole a fost cea mai controversata. Scandalul dintre sotul ei si parinti a continuat la mult timp dupa sinucidere.

Petru Mircea si parintii Madalinei Manole s-au certat si si-au aruncat insulte si la TV, si la mormantul artistei.

Comportamentul bizar al apropiatilor Madalinei continua insa, deoarece parintii au contestat din nou la tribunal ancheta criminalistilor si sustin ca vor ca cel responsabil de vanzarea Furadanului folosit de Madalina sa fie acuzat de omor.
93076.jpg


Ion Dolanescu
La scurt timp dupa moartea lui Ion Dolanescu, cei doi fii ai sai au inceput cearta pe averea marelui cantaret si au continuat un conflict care s-a reflectat si asupra memoriei artistului.

Dupa patru ani de procese, Ionut si Dragos Dolanescu au ajuns din nou la punctul zero, iar procesul va fi reluat din nou.

Cei doi frati au intrerupt relatiile civilizate si se cearta si pe casa artistului si mai ales pe drepturile de autor asupra discografiei sale.93075.jpg


Malina Olinescu
Iubitul Malinei Olinescu a fost criticat aspru de fanii artistei dupa moartea ei. Dupa ce rudele l-au declarat vinovat moral pentru sinuciderea artistei, Sebastian Truta a oferit detalii intime despre cantareata.

"Malina avusese probleme cu alcoolul, dar in ultimul timp o luase pe drumul cel bun, nu mai simtea nevoia sa mai bea", a declarat iubitul artistei.Declaratia i-a suparat pe multi admiratori, care considera ca nu trebuie sa-i vorbesti de rau pe morti, chiar daca combinatia de alcool cu medicamente ar fi putut contribui la sinuciderea ei.

Recomandari