5 vedete implicate in procese de paternitate. Cine a castigat!

5 vedete implicate in procese de paternitate. Cine a castigat!
  calendar_month        
Procesele de paternitate in care sunt implicate vedetele au la baza de multe ori aventuri extraconjugale ce ameninta casnicii lungi.

Iata 5 vedete implicate in procese de paternitate. Afla cine a castigat si care sunt consecintele pentru vedetele implicate in acest tip de scandaluri.
Crezi ca testul de paternitate ar trebui sa fie obligatoriu pentru barbati la cererea unei femei ce poate demonstra ca a facut sex cu barbatul pe care il acuza?

Sursa foto: JustJared.com

Autor: Iulia Anghel

63289.jpg


Victor Piturca
Vica Blochina, amanta selectionerului nationalei Romaniei, a obtinut o victorie importanta la tribunal. Fiul ei va purta numele lui Victor Piturca, iar blonda a obtinut si o suma de 39.389 lunar, pentru achitarea datoriilor acestuia fata de fiul sau in ultimii trei ani. Decizia tribunalului de la Buftea nu este definitiva, iar Piturca ar putea contesta in continuare paternitatea fiului sau Edan, in varsta de 5 ani.

"Nu banii sunt importanti, ci copilul meu sa poarte numele tatalui sau. Vreau sa aiba o relatie cu copilul, care tot timpul intreaba de el", a declarat Vica Blochina dupa victoria impotriva lui Victor Piturca. Selectionerul echipei nationale de fotbal nu s-a prezentat la procesul de paternitate.

Sursa foto: Libertatea.ro92882.jpg


Rocsana Marcu
Dupa o lupta de mai multi ani, Rocsana Marcu a reusit sa obtina recunoasterea paternitatii fiicei sale Mayra. Tatal fetitei nascute de fosta cantareata si vedeta TV este Adrian Stefan Iliescu, fiul fostului primar din Giurgiu, Lucian Iliescu.

"Era normal ca adevarul sa iasa la iveala pentru ca am avut mare incredere in justitia din Romania", a declarat Rocsana Marcu, la finalul procesului ce a durat 3 ani.

Sursa foto: Libertatea.ro92883.jpg


Adrian Paduraru
Dupa 4 ani de procese, cantareata Silvia Lungeanu a reusit sa obtina la tribunal recunoasterea paternitatii fiului sau. Tatal este Adrian Paduraru, actorul din "Declaratie de Dragoste", care poate insa ataca prin recurs decizia tribunalului.

Relatia dintre cei doi a durat doar cateva luni, in 2006, dar actorul a inceput o relatie cu Mioara Mantale, fost prefect al Capitalei, uitand rapid de iubita insarcinata.92884.jpg


Liviu Varciu
Chiar daca si-a recunoscut fetita in varsta de 8 ani, Liviu Varciu nu figureaza inca in acte ca tata al Carminei. Actorul a avut o relatie furtunoasa cu Ami Teiceanu, mama fetitei care se pare ca nu ii mai permite sa se vada cu micuta.

Liviu Varciu a decis sa-si stabileasca paternitatea la tribunal pentru a beneficia de un program de vizitare al fiicei sale.

Fosta sa iubita l-a amenintat insa cu pensia de intretinere restanta pe ultimii 8 ani, timp in care Liviu s-a mai vazut cu fetita, dar nu a intretinut-o din punct de vedere financiar.92885.jpg


Jude Law
Dupa ce inselat-o pe Sienna Miller cu dadaca, Jude Law a trecut printr-un al doilea scandal de proportii. Motivul este aventura acestuia cu fotomodelul american Samantha Burke, care a nascut o fetita in 2009.Actorul britanic a contestat mai intai paternitatea fetitei care a fost botezata Sophie. Dupa ce a fost declarat in instanta tatal ei biologic, Jude Law s-a achitat de toate indatoririle sale de tata.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

evrika
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right