6 cantareti care ne rasfata cu melodii speciale in Luna Femeii

6 cantareti care ne rasfata cu melodii speciale in Luna Femeii
  calendar_month        
In Luna Femeii, artistii ne rasfata ca pe niste adevarate printese.

Unii cantareti au intampinat prima zi a primaverii cu melodii deosebite, in timp ce altii pregatesc concerte special dedicate reprezentantelor sexului frumos.

Descopera 6 cantareti care ne rasfata cu melodii speciale in Luna Femeii.

94505.jpg

Alex Velea si Smiley
Alex Velea si Smiley formeaza o echipa senzationala, cel putin din punct de vedere muzical. Toate piesele pe care le-au scos impreuna au devenit hituri peste noapte si asa ne asteptam sa se intample si cu noua lor melodie, "Dincolo de cuvinte". Piesa a fost lansata de Martisor, pe 1 martie, spre bucuria tuturor fanelor.

Single-ul "Dincolo de cuvinte" prezinta amintirile lui Smiley si ale lui Alex Velea legate de primele aparitii de scena, de debutul lor si de felul in care au evoluat pana in prezent.

"Dincolo de cuvinte s-a scris singura... de-a lungul timpului. Piesa si videoclipul se lanseaza astazi (n.r. 1 martie), insa povestea merge mai departe, pentru ca noi vom continua sa privim mereu Dincolo de cuvinte", marturiseste Smiley.

94506.jpg

Stefan Banica
Stefan Banica are grija sa ne rasfete cu momente speciale in fiecare an. Anul acesta, in Luna Femeii, artistul va sustine doua concerte unplugged dedicate doamnelor si domnisoarelor. Showurile poarta titlul "Ce e dragostea" si vor avea loc pe 7 si 8 martie, incepand cu ora 19:30, la Circul Globus din Bucuresti.

Stefan Banica pregateste un playlist special pentru cele doua concerte si le va incanta pe reprezentantele sexului frumos cu cele mai frumoase melodii de dragoste, mai noi si mai vechi.

64370.jpg

Pepe
Pepe este un barbat cu "Sangre Caliente" si vrea sa le arate tuturor femeilor aceasta calitate a sa. Pe data de 1 martie, artistul le-a oferit doamnelor si domnisoarelor un spectacol plin de iubire si senzualitate la Cinema Patria din Bucuresti.

Pentru a incinge si mai mult atmosfera, Pepe i-a invitat in cadrul showului si pe baietii de la Flamingo Boys, in frunte cu liderul lor, Cornel Pasat.

Astfel, femeile care au venit la concert au avut parte de un spectacol pe cinste: au fost rasfatate cu dansuri senzuale si au ascultat cele mai frumoase melodii de dragoste. Ce rasfat mai frumos puteam primi in Luna Femeii?

94507.jpg

Horia Brenciu
Horia Brenciu a cucerit Sala Palatului de fiecare data cand a urcat pe scena. Pentru doamne si domnisoare, Horia pregateste spectacole speciale in Luna Femeii, sub egida "Fac ce-mi spune inima".

Artistul va canta in zilele de 27, 28, 29 si 30 martie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti, incepand de la ora 20:00.94508.jpg

Tudor Chirila & Vama
In Luna Femeii, Tudor Chirila si trupa Vama ne anunta ca este "Epidemie de iubire". Pe data de 8 martie, de Ziua Femeii, artistii canta in clubul Fratelli din Constanta, pentru toate doamnele si domnisoarele care vor sa se simta speciale de ziua lor.

Doua zile mai tarziu, pe data de 10 martie, trupa Vama va sustine un concert la Cinema Patria din Bucuresti.

Show-ul, dedicat in totalitate femeilor, va fi cuprins de o "epidemie de iubire", asa ca daca esti o romantica incurabila, trebuie sa ajungi si tu la spectacol. Vei asculta cele mai noi melodii Vama, dar si piese mai vechi.Recomandari