6 fete noi in 2008

6 fete noi in 2008
  calendar_month        
Marii actori fac loc usor-usor noului val de tineri actori dornici de realizare.

Saoirse Ronan…urmatoarea Dakota Fanning

In timp ce copiii de 14 ani se gandesc la temele de algebra, tanara actrita irlandeza, Saoirse, a semnat deja pentru un rol in Lovely Bones care va aprea in 2009. Rolul pe care l-a avut in drama romantica Atonement ii poate aduce un Oscar.

Amanda Seyfred …urmatoarea Jodie Foster

Nu oricine poate sari de la rolul unei adolescente care poate prezice vremea dupa sanii ei (MeanGirls) la o adolescenta mormon care incearca sa duca o viata normala alaturi de familia ei (Big Love). La fel ca Jodie Foster, care a inceput de tanata sa joace in filme, Amanda devine din ce in ce mai versatila.

Lena Headay…urmatoarea Jennifer GarnerEa a fost doza de estrogen din filmul 300 si joaca si in serialul realizat de Fox Terminator - Sarah Connor Chronicles, evenimentele continua actiunea filmului Terminator 2. Cel mai asteptat serial al anului 2008.

Danny McBride…urmatorul Will Ferrell

Este un actor de comdie de 30 de ani si a avut pana acum doar roluri mici in filme ca All The Real Girls sau HeartBreak Kid. Johan Hill din filmul SuperBad a spus ca e cel mai amuzant actor contemporan.
89214.jpg


Leona Lewis…urmatoarea Mariah Carey

Trecutul ei este similar cu cel al divei notelor inalte, Mariah Carey. A stat intr-un cartier marginas din Londra iar parintii ei au muncit din greu pentru a o sprijini in cariera ei artistica. Fosta chelnerita a castigat The X Factory ( Megastarul de la noi). Doua dintre persoanele din juriu au luat-o sub aripa lor protectoare. In ultima vreme a fost comparata cu Celine Dion, Whithey Houston si Mariah Carey. Albumul ei va aparea in martie si se numeste Spirit.

Rachel McAdams…urmatoarea Reese Whiterspoon

Intr-adevar are look-ul asemanator cu cel al blondei de la drept si talentul necesar. A aparut in comedii, drame si in horror-uri. Dupa ce a jucat in filme ca Mean Girls, Wedding Crashers sau Red Eye, actrita de 28 de ani, parea ca a parasit platourile de filmare. A luat doar o pauza, iar in 2008 va aparea in filmul lui Brad Pitt si Edward Norton State Play si in Maried Life.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Oare ne iubim destul copii daca nu ne ocupam de educatia lor sexuala !?.(Varianta necenzurata)..
  • person

    "articolele publicate pe site in varianta necenzurata si adresele paginii mele web!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right