6 personalitati carora divortul le-a patat imaginea

6 personalitati carora divortul le-a patat imaginea
  calendar_month        
De unii dintre ei stiai numai ce vezi la televizor, in emisiunile culturale ori de divertisment.

Altii iti smulgeau ropote de aplauze printre zambete sau lacrimi de bucurie, iar de altii pur si simplu auzeai vorbindu-se la stiri sau in topurilor celor mai bogati oameni din Romania.

A fost de ajuns sa ajunga in fata judecatorului, la divort, pentru ca imaginea lor impecabila sa fie distrusa intr-o secunda.

Iata care sunt personalitatile care au ajuns pe prima pagina a tabloidelor, ori actori fara voia lor in emisiunile de scandal.

Foto: realitatea.net

64372.jpg

1. Florin Zamfirescu
Divortul celor doi mari actori, Catalina Mustata si Florin Zamfirescu a tinut recent primele pagini ale ziarelor. La 63 de ani, marele actor a vorbit in revista Tabu despre momentele grele pe care le-a trait la divort, dar si despre gustul amar pe care i l-a lasat partajul, regretand "comportamentul ei hamesit de la final".

"La partaj am avut atata incredere incat i-am lasat masina care trebuie sa fie a mea. (...) Cand am vazut ca fata asta frumoasa, manierata, talentata, cu care am stat 20 de ani, ma fura si minte in halul acesta, m-am intrebat cu cine mi-am petrecut de fapt acesti 20 de ani", a marturisit actorul.94512.jpg

2. Victor Socaciu
Pana sa divorteze de prezentatoarea tv Marina Almasan, de Victor Socaciu nu auzeai decat la spectacole. Odata cu despartirea, cei doi au ajuns pe prima pagina a tabloidelor cu declaratii care mai de care de fiecare parte.

"Imi pare rau sa constat ca Victor nu poate sa-si asume esecul casniciei noastre, esec despre care el stie foarte bine ca este singurul vinovat inca de acum 10 ani", a declarat Marina intr-unul dintre ziare.94513.jpg

3. Serban Ionescu
Nici raposatul actor Serban Ionescu nu a fost ocolit de scandal atunci cand a decis sa puna capat casniciei sale cu actrita Magda Catone.

Desi cei doi s-au ferit pe cat posibil de aparitii publice pe acest subiect, avocatii lor au dus o lupta cumplita pe ecranele televiziunilor cu emisiuni de scandal.94511.jpg

4. Ion Dichiseanu
Dupa divortul de reputatul actor, fosta sotie Simona Florescu a simtit nevoia sa-si spele rufele in public si s-a confesat moderatorilor unei emisiuni de scandal.

"Toata lumea stie motivul pentru care m-am despartit de Dichi. Dichi stia ca o sa ne despartim. Motivul a fost sora lui, imi facea viata grea si el nu ma ajuta", a explicat fosta doamna Dichiseanu la CanCanTv.94510.jpg

5. Dinu Patriciu
Si bogatii se cearta ca la usa cortului pe avere. Daca pana acum citeai numai stiri economice ori sociale ce il aveau in prim plan pe omul de afaceri Dinu Patriciu, odata cu divortul de sotia sa Dana, presa asista la lucruri incredibile.

Recent Dana a cerut judecatorilor sa-l declare senil pentru a-i putea controla intreaga avere. Zilele trecute, afaceristul a reactionat dur si a cerut personal divortul de sotia sa.94509.jpg6. Horia Moculescu
Dupa 11 ani de casatori celebrul compozitor Horia Moculescu a pus capat casniciei cu sotia sa Mariana.

Pana aici nimic deosebit, numai ca din anul 2000 de cand au decis sa se desparta, cei doi sunt ca soarecele si pisica prin tabloide si emisiuni mondene.

Pentru ca fost sotie a spus ce a vrut prin presa de scandal, reputatia compozitorului a avut de suferit in mod dramatic.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

nepotolite
  • person

    "poezia e creaa￯ie,e viaa￯a￯ tra￯ita￯ pe verticala￯ chiar a￯i o secunda￯..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right