6 vedete care au intrat in depresie dupa despartire

6 vedete care au intrat in depresie dupa despartire
  calendar_month        
Despartirea si divortul sunt evenimente traumatizante si pentru vedetele care isi permit orice tip de consiliere psihologica sau terapie de relaxare.

Iata 6 vedete care au intrat in depresie dupa despartire si au suferit foarte mult la incheierea unei relatii.


Crezi ca depresia clinica dupa despartire sau divort este diagnosticata si tratata corect in Romania sau este tratata mai degraba ca un moft?


Autor: Iulia Anghel

92972.jpg


1. Oana Zavoranu
Speculatiile despre o incercare de sinucidere a Oanei Zavoranu au fost negate de mama vedetei, dar si de Razvan Dumitrescu, fostul sau actualul ei iubit.

Dupa ce s-au logodit pe Facebook, cei doi s-au despartit, insa acum Razvan ii este din nou alaturi Oanei in clipele grele.

Care este solutia pentru depresie in familia Zavoranu? O excursie in America, desigur! "Ea nu e in toane bune, dar nu a ajuns atat de rau incat sa isi ia viata. Va merge acolo ca sa scape de depresie", a explicat Marioara Zavoranu.92968.jpg


2. Lora
Despartirea de iubit a zguduit-o pe Lora de la Wassabi. Blonda a ajuns la Spitalul Nr. 9 atunci cand iubitul a parasit-o intr-un mod dureros.

Dupa un atac de panica, Lora s-a internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia.

"Eram cu tigara in gura pe holuri si ardea carnea pe mine, mi se sparsesera vasele de sange de pe fata. Am fugit de acolo", a povestit Lora despre experienta dificila, peste care a trecut doar cu ajutorul prietenilor.92971.jpg


3. Sylvia
Divortul de Andrei de la Alb Negru, care a angajat un detectiv particular pentru a-i confirma ca sotia il insala, a fost dificil si pentru Sylvia.

Cantareata a trecut prin clipe grele, dar a reusit in 9 luni sa-si refaca viata.

"Am asteptat momentul asta pana am cazut in depresie... E greu cu impachetatul, cu despachetatul, dar lucrurile incep sa se aseze.

Acum incep o viata noua, in sfarsit. Ajunsesem... plangeam singura in masina la semafor", a marturisit Sylvia.
92970.jpg


4. Adelina Pestritu
Divortul de Liviu Varciu si sarcina extrauterina au impins-o pe Adelina Pestritu foarte aproape de sinucidere.

Chiar daca relatia cu Liviu Varciu era la final, bruneta si-ar fi dorit sa pastreze copilul, iar avortul spontan a doborat-o.

Apropiatii Adelinei au explicat ca vedeta a reusit sa-si revina cu ajutorul unui psiholog, dupa mai multe luni de consiliere.63314.jpg


5. Mihaela Borcea
Dupa despartirea de Cristi Borcea, Mihaela Borcea a suferit de depresie pe care a tratat-o singura, cu excese alimentare.

Divortul si planurile de casatorie ale lui Cristi Borcea au afectat-o pe Mihaela extrem de mult: a luat in greutate 15 kg, corpul sau fiind inca afectat si de intoxicatia cu metale grele.

Mihaela Borcea are insa o unealta care o va ajuta sa-si revina cel putin din punct de vedere fizic: detine un salon de infrumusetare dotat cu aparatura de ultima generatie.92969.jpg
6. Nicole Kidman
La 11 ani de la divortul de Tom Cruise, Nicole Kidman a facut cateva marturisiri despre clipele grele prin care a trecut cand a ramas singura, iar cei doi copii adoptati de cuplu au ajuns in grija lui Cruise si a Bisericii Scientologice.

"Cand s-a terminat, am avut nevoie sa lupt mult cu depresia", a povestit Nicole Kidman.

Actrita a explicat ca dupa divort s-a simtit cu adevarat singura pe lume, dar nu are regrete si crede ca experienta a ajutat-o sa se maturizeze.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Am gasit ceva
  • person

    "libertatea e cel mai scump lucru al vietii mele de fluture"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right