Acuzatii grave la adresa Antoniei: "Maya intelege ca a fost abandonata de mama"

Acuzatii grave la adresa Antoniei: "Maya intelege ca a fost abandonata de mama"
  calendar_month   update 07 Feb 2015, ora: 09:52      
Ciro Castellano, socrul Antoniei, o invinuieste pe artista pentru prelungirea procesului de divort si custodie. Barbatul spune ca Maya, fiica Antoniei, se simte abandonata de mama ei, dupa nasterea fratiorului ei vitreg, Dominic, fiul cantaretei cu Alex Velea.

"Pe 27 februarie este divortul. Eu sper sa se termine toata povestea asta inainte de 27, pentru Maya. Ea are patru ani si jumatate. E un copil care are nevoie de liniste nu de tam-tam-ul asta... Maya intelege ca a fost abandonata de mama. Vincenzo nu vrea nimic, decat sa se termine totul", a declarat Ciro Castellano, la Antena Stars.

Totusi, divortul ar putea sa nu se pronunte pe 27 februarie, pentru ca Antonia isi doreste ca sotul ei, Vincenzo Castellano, sa recunoasca faptul ca despartirea s-a produs din culpa comuna.

"Antonia are o familie acum, are un iubit, un copil. Dar nu trebuie sa uite ca mai are un copil facut acum patru ani si jumatate... Sa-si asume responsabilitatea pentru anumite chestii si se inchide tot, pentru binele Mayei", a incheiat Ciro Castellano.

Pe 27 decembrie, Antonia si Alex Velea au devenit parintii unui baietel, Dominic.
Alte articole despre
Recomandari