Alege-l pe 007! 5 barbati romani in rolul lui James Bond

Alege-l pe 007! 5 barbati romani in rolul lui James Bond
  calendar_month        
Daniel Craig ramane in continuare in rolul spionului britanic James Bond, pentru cel putin doua filme dupa "007: Coordonata Skyfall". Daca producatorii seriei de filme ar veni in Romania in cautarea unui urmas pentru Craig, ar avea noroc? Iata 5 barbati romani care ar putea avea succes in rolul lui Bond... James Bond.

Ai vreo alta idee cu privire la o vedeta din Romania care fi un James Bond de nota 10?

Sursa foto: Mircea-badea.ro

Autor: Iulia Anghel

63261.jpg


Smiley
Chiar daca si-a inceput cariera in muzica, Smiley ar putea avea succes si in filme, dupa ce si-a demonstrat talentul actoricesc in serialul TV "Cu un pas inainte".

La premiera celui mai nou film cu James Bond in Romania, Smiley a demonstrat ca arata la fel de bine ca spionul britanic intr-un costum elegant, alaturi de Antonia.

In rolul lui 007, Smiley ar aduce o carisma similara cu cea a lui Sean Connery, iar anii de dans l-ar ajuta sa faca fata cascadoriilor la fel de bine ca Daniel Craig.

Sursa foto: Perfecte.ro92793.jpg


Mihai Morar
Dincolo de garderoba eleganta, pe care a demonstrat ca o poate purta cu rafinament, Mihai Morar are si simtul umorului negru, lucru ce l-ar ajuta sa intre mai usor in pielea lui James Bond. Nu este clar daca Mihai Morar ar putea face fata eforturilor fizice necesare pentru un film de actiune, dar cu siguranta s-ar antrena suficient daca ar avea o sansa sa devina 007.

"La urma urmei si in fond, cu totii suntem putin Bond", a scris Mihai Morar pe Facebook, la publicarea unei poze in care ar putea fi confundat cu spionul britanic.

Sursa foto: Facebook.com92792.jpg


Mircea Badea
Pe langa conditia fizica deosebita, ce l-ar putea chiar ajuta sa isi duca la bun sfarsit toate cascadoriile fara ajutor, Mircea Badea mai are la dispozitie o calitate de James Bond. Ambitia sa puternica il face sa nu renunte niciodata inainte de a "anihila" dusmanul.

Umorul sau acid aduce aminte de cele mai reusite replici ale agentului 007, iar pe corpul sau atletic, costumele elegante arata de nota 10. In plus, iubita sa Carmen Bruma ar putea fi o Bond Girl excelenta!

Sursa foto: Viva.ro92791.jpg


Stefan Banica
Eleganta si umorul lui Stefan Banica il fac de multe ori sa semene cu James Bond in interpretarea lui Pierce Brosnan.

Experienta bogata de actorie este un atu foarte important, astfel ca Stefan Banica ar putea juca probabil cel mai bine nuantele fine ale rolului spionului britanic.

Varsta si parul usor incaruntit ar putea fi alte avantaje pentru Stefan Banica, care ar reusi poate sa il intrupeze pe James Bond cu toata distinctia britanica de rigoare.

Sursa foto: Facebook.com92790.jpg


Dan Chisu
Rafinamentul lui Dan Chisu il recomanda pentru un James Bond asemanator cu agentul 007 in interpretarea lui Roger Moore. Pasiunea bauturile fine este un alt punct cheie pe care regizorul il are in comun cu suavul agent secret britanic.

Varsta ar putea fi insa cel mai mare obstacol pentru Dan Chisu, in conditiile in care epoca unui James Bond mai in varsta pare ca s-a incheiat. De-a lungul carierei sale, Dan Chisu a avut insa relatii cu numeroase femei frumoase, ce ar fi putut juca cu succes rolul unei Bond Girl.

Sursa foto: Protvmagazin.ro
Recomandari