Amy Winehouse - a disparut inca o voce exceptionala

Amy Winehouse - a disparut inca o voce exceptionala
  calendar_month        
Sambata, 23 iulie, cantareata Amy Winehouse a fost gasita decedata in locuinta sa din Anglia, aparent, din cauza unei supradoze de alcool. Totusi, rezultatele oficiale vor fi facute publice abia astazi, in urma unei autopsii.

Artista era cunoscuta pentru vocea sa puternica, care ii permitea sa atinga note foarte joase, insa dincolo de acest aspect, Amy a fost recunoscuta pentru dependentele sale de droguri si alcool. Mai mult decat atat, in ultima vreme ea si-a anulat o serie de concerte (dintre care unul si in Romania) din cauza faptului ca nu mai era in stare sa performeze pe scena.


A fost avertizata ca urmeaza sa moara

Cantareata a fost internata intr-o clinica din Londra unde a fost avertizata ca daca nu renunta la droguri si alcool va muri cu siguranta. Din pacate, se pare ca Amy nu a vrut sa tina cont de sfaturile medicilor.

Cariera muzicala

Amy Winehouse aborda un stil muzical combinat din jazz, soul si R&B si a debudat in anul 2003 cu albumul intitutal "Frank", album pentru care a primit o nominalizare la Mercury Prize. Un an mai tarziu, artista a castigat premiul "Ivor Novello" pentru single-ul Stronger than Me, si apoi, a luat acelasi premiu pentru piesa Rehab.


Amy ne va ramane mereu in memorie datorita vocii sale exceptionale!


Autor: Ana-Maria Dragota

Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

B`estival
  • person

    "traim in romania si asta ne mananca ficatii!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right