Anda Adam, schimbare radicala de stil pentru Media Music Awards

Anda Adam, schimbare radicala de stil pentru Media Music Awards
  calendar_month        
Anda Adam planuieste sa aiba o aparitie surprinzatoare joi seara, la marea decernare de premii Media Music Awards de la Sibiu. Artista va adopta un nou stil vestimentar, total diferit de cel cu care s-a prezentat in show-uri si la evenimentele mondene din ultimul an.

Anda nu doreste sa divulge prea multe detalii pentru ca surpriza sa fie cu adevarat semnificativa. Cu toate acestea, la insistentele fanilor, care au fost instiintati de aceasta intentie, Anda si-a fotografiat doar doua accesorii care vor insoti tinuta.

Este vorba de o sapca cu initialele orasului New York si o manusa de baseball din piele.

Artista va ajunge la scena din Piata Mare a Sibiului intr-o masina vintage, un Dodge Charger din 1972, faimosul model din filmul 2Fast&2Furious.

63212.jpgOrganizatorii evenimentului sunt atenti la fiecare detaliu si vor sa le ofere invitatilor o seara de neuitat, astfel ca au inchiriat opt masini americane de epoca, din anii aA€A™60 aA€A" aA€A™70, in valoare de 300.000 de euro, care vor transporta invitatii, pe rand, pana in zona covorului rosu din Piata Mare a Sibiului.

Cei mai in voga artisti romani ai momentului vor urca pe scena galei Media Music Awards, la Sibiu, in seara zilei de 4 octombrie. Smiley, Connect-R, Alex Velea, Andreea Banica, Anda Adam, Andra, Vunk, Voltaj, C.R.B.L, Grasu XXL-Maximilian, Puya, Guess Who si Corina sunt doar cativa dintre artistii care vor sutine recitaluri in cadrul marelui eveniment muzical.

Trofeele Media Music Awards vor fi acordate pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest in perioada 1 octombrie 2011 aA€A" 1 octombrie 2012, totul beneficiind de o transparenta totala.

92642.jpgArtistii premiati vor fi incadrati in urmatoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song, Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Kiss Award, Media Forest Special Award, Best Online (Trilulilu), Fans Like Award.

Multumita transmisiei live a marelui eveniment Media Music Awards de la Sibiu, vedetele vor putea fi urmarite live, in direct sau in reluare, atat in tarile din Balcani, cat si in America si chiar in Australia si Noua Zeelanda.

Media Music Awards, gala de premii de pe 4 octombrie, va fi transmisa de Kiss TV, TVR 2, TVR HD, TVR International, TV Neptun, precum si de Balkanika MTV.

Recomandari