Anda Adam vorbeste despre despartirea de Victor Slav

Anda Adam vorbeste despre despartirea de Victor Slav
  calendar_month        
Pentru prima data Anda Adam vorbeste despre despartirea de Victor Slav.

Dupa ce a pus punct unei relatii de 6 ani, Anda Adam spune ca nu se teme de statul de `single` si incearca sa treaca peste acest eveniment nefericit cu fruntea sus.


Toata presa a frematat cu vesti despre despartirea celor doi, dupa ce un comunicat oficial anunta ca au decis, de comun acord, sa mearga pe drumuri diferite. Picanteriile insa au fost lasate la o parte deoarece nici Anda nici Victor nu au dorit sa intre in detalii pana acum:

Nu mi-a placut niciodata sa imi pun relatia si sentimentele pe tava in vazul tuturor. Le multumesc celor care imi respecta aceasta dorinta, declara diva intr-un interviu pentru revista Viva.

Zilele acestea Anda Adam a filmat un nou videoclip pentru piesa `Amo`, o pisa energica cu un mesaj de dragoste despre care Anda spune ca poate fi atat personal cat si universal, iar in ceea ce priveste o posibila impacare, artista merge pe principiul `niciodata sa nu spui niciodata`:

Nimeni nu stie ce iti rezerva viata maine, daramite pe termen lung.

Dupa o relatie de 6 ani, Anda marturiseste ca nu regreta timpul petrecut alaturi de Victor Slav insa, in ceea ce o priveste, deocamdata isi asuma statutul de single despre care spune ca nu o sperie in nici un fel:

Ce pot sa spun este ca sunt o femeie tanara, libera care are toata viata inainte si care merita sa o traiasca asa cum vrea. Sunt convinsa ca si Victor va face acelasi lucru. Probabil ca lumea se asteapta sa ma calugaresc sau sa stau inchisa in casa. Nu este cazul. Sunt o persoana foarte credincioasa si ma voi bucura de viata pentru ca este cel mai frumos dar de la Dumnezeu.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right