Andra: `Mai vreau copii, fie ca vor fi doi sau trei.`

Andra: `Mai vreau copii, fie ca vor fi doi sau trei.`
  calendar_month        
Andra si Catalin Maruta sunt casatoriti de 4 ani si se iubesc mai mult cu fiecare zi. Dovada stau vorbele Andrei, o romantica incurabila, care marturiseste cu orice prilej cat de mult se iubesc si cat de rasfatata este de sotul ei.

Andra isi aminteste cum a fost ceruta de sotie: M-a cerut de sotie la Venetia, pe o gondola. Atunci ne-am logodit, practic.

Acum, Andra si Catalin Maruta au un baietel care le face si mai frumoasa povestea de iubire, insa nu vor sa se opreasca aici! Andra a declarat pentru Libertatea ca isi doreste o familie numeroasa asa cum este cea in care a crescut ea.

Niciodata n-am crezut ca un copil afecteaza intimitatea cuplului, iar acum cu atat mai putin cred asta. Imi doresc o familie mai numeroasa, fiindca eu am crescut intr-o familie cu mai multi frati. Am avut o copilarie fericita, asta as vrea sa-i ofer si puiului meu. Mai vreau copii, fie ca vor fi doi sau trei, indiferent cati ne va darui Dumnezeu, vor fi bineveniti si adorati

Cat despre momentele tensionate in familia Maruta, Andra a marturisit ca acestea sunt rare:
Avem si momente de ciondaneala, dar asta e cuvantul, ciondaneala. Noi niciodata n-am stat certati unul cu altul mai mult de cinci minute! Cedam amandoi concomitent, radem si ne impacam intr-o secunda. Nu avem orgolii prostesti, nu tinem la suparare, uitam imediat orice tensiune.

Sursa: foto:Viva

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Copil
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right