Bucarest en dix mots

Bucarest en dix mots
  calendar_month        
Asociatia culturala ArtLink are placerea sa va invite la vernisajul expozitiei "Bucarest en dix mots", vineri 15 septembrie ora 18 la galeria UNA a Universitatii Nationale de Arte Bucuresti (Str. General Budisteanu nr.19).

Ce este Bucarest en dix mots?
Expozitia reprezinta una din ultimele etape ale proiectului "Caravana celor zece cuvinte" in Romania, dupa apelul la fotografie, atelierul de dans-teatru, interviurile cu personalitati culturale romanesti si filmul de 26 de minute. In cadrul expozitiei puteti gasi zece cuvinte frantuzesti "traduse" prin fotografie, inregistrari sonore si text ("accents", "badinage", "escale", "flamboyant", "hote", "kaleidoscope", "masques", "outre-ciel", "soif", "tresser").

Dupa doua saptamani la galerie, expozitia va continua din 2 octombrie pana in 15 octombrie la Lectoratul de limba franceza a Universitatii Bucuresti si pentru trei saptamani in autobuze, troleie si tramvaie pe linii importante RATB din Bucuresti (incepand cu 25 septembrie).

Despre Caravana celor 10 cuvinte
Caravana este un proiect international desfasurat in zece tari si teritorii francofone dupa un concept al Teatrului Asphodeles din Lyon. Ea a fost lansata in anul 2004 in Polonia, Italia si Senegal, ca in 2006 numarul tarilor pe teritoriul carora se vorbeste sau se studiaza limba franceza sa creasca la zece: Franta, Belgia, Italia, Maroc, Senegal, Quebec, Madagascar, Polonia, Elvetia si Romania.

Multumim tuturor partenerilor si sponsorilor nostri pentru implicarea semnificativa in acest proiect: Serviciul de cooperare si de actiune culturala al Ambasadei Frantei la Bucuresti, Institutul Francez Bucuresti, Teatrul Asphodeles din Lyon, BRD - Groupe Societe Generale, Galeria UNA, TVR Cultural, RFI Romania - Radio France International, RATB - Regia Autonoma de Transport Bucuresti, CNDB - Centrul National al Dansului Bucuresti, AMEDesign,Infinium, 24-FUN. Partenerii ArtLink in desfasurarea acestui proiect sunt Comunicatedepresa.ro, port.ro si Time Out Bucuresti.

Va asteptam cu drag!

Sursa: ArtLink

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Surse de finantare pentru investitii
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right