Capatos, Artene si Madalin, campionii scandalurilor nocturne. Care e mai tare?

Capatos, Artene si Madalin, campionii scandalurilor nocturne. Care e mai tare?
  calendar_month        
De curand, membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au interzis difuzarea videoclipului "Toate-s la fel", al trupei Parazitii, din cauza ca are un mesaj nepotrivit si contine prea multe aluzii sexuale.

Bine, bine, dar ce ne facem cu pleiada de emisiuni nocturne care abunda in scandaluri, fete mai mult dezbracate si dezvaluiri senzationale si chiar grotesti din viata privata a vedetelor?


Dan Capatos, Adrian Artene si, mai nou, Madalin Ionescu sunt cei trei campioni ai scandalurilor nocturne.

Emisiunile-tabloid fac audiente mari cu ajutorul scandalurilor. Pe unele le amplifica, pe altele mai mult le inventeaza cu ajutorul vedetelor, totul pentru rating si publicitate. In ziua de azi, cu 2-3 aparitii la TV la ore tarzii din noapte reusesti sa-ti pui o pereche de silicoane.

92715.jpg


1. Dan Capatos
Dan Capatos a trecut direct de la matinal, la carma unei emisiuni nocturne. Are o experienta de peste 20 de ani in mass-media. A debutat in presa scrisa la Evenimentul Zilei, apoi a avut nevoie de o noua provocare, asa ca a acceptat sa intre in echipa editoriala a revistei Playboy. In televiziune a debutat in 2005, dar abia din 2008 a inceput sa fie cu adevarat bagat in seama ca prezentator TV, odata cu debutul emisiunii "Un Show Pacatos".

Pe Dan Capatos putem sa-l invinovatim pentru promovarea exagerata a asistentelor TV. In cei 4 ani de emisiune, prin platoul emisiunii s-au perindat mai multe tinere dornice sa se afirme in lumea mondena, de la Eva Kent, la Bianca Dragusanu, Madalina Pamfile si Daniela Crudu.

Toate aceste asistente au participat cu voia lor la amplificarea scandalurilor din viata lor sentimentala, atat de dragul ratingului, cat si de dragul de a-si face publicitate gratuita.

Din punctul nostru de vedere, Dan Capatos este campionul scandalurilor nocturne. De la Nikita, pana la Ioana Tufaru, mai toate vedetele puse pe scandal au contribuit la succesul emisiunii "Un Show Pacatos".92714.jpg


2. Adrian Artene
Adrian Artene este un nume cu greutate in zona tabloidelor. Mizand pe forta populatiei devoratoare de scandaluri mondene, Artene si-a facut propriul show nocturn. Toamna aceasta, Adrian Artene a facut cea mai surprinzatoare miscare: si-a mutat emisiunea de la Kanal D in trustul Pro, la Acasa TV. Si cum un debut nou se marcheaza cel mai bine printr-un scandal nou, Adrian Artene a decis sa o scoata la inaintare pe una dintre vedetele trustului, Nicoleta Luciu.

Asa s-a nascut deja celebrul scandal legat de infidelitatea lui Zsolt Csergo. Despre emisiunea sa, Artene spune ca aceasta mizeaza pe inteligenta si bunul gust al publicului si se diferentiaza de concurentii directi prin faptul ca se delimiteaza de vulgaritate si fuste ridicate in cap.63237.jpg


3. Madalin Ionescu
Obisnuit al emisiunilor mondene de dupa-amiaza, Madalin Ionescu a acceptat sa prezinte o noua emisiune si sa se "bata" pentru audienta cu Artene si Capatos. De cateva zile, el prezinta emisiunea nocturna Wowbiz la Kanal D. Dupa ce l-a facut celebru pe Fernando din Caransebes pe vremea cand activa in alt trust, Madalin este decis sa le aduca spectatorilor cele mai tari subiecte din lumea mondena si sa le dezvaluie adevarata fata a starurilor.Despre Wowbiz, Madalin Ionescu a spus ca acesta va face diferenta pe piata de late night show-uri din Romania. Ce scandaluri stau sa iasa la suprafata, ramane sa vedem.

Recomandari