Ce cupluri am pierdut

Ce cupluri am pierdut
  calendar_month        
Cameron Diaz si Justin Timberlake au pus capat relatiei dupa aproape 4 ani impreuna. Diaz (34), este cu 9 ani mai mare decat fostul ei iubit, si multi au fost foarte surprinsi ca au rezistat atat de mult impreuna, mai ales ca ea obisnuia sa iasa doar cu tipi de varsta ei.

Si totusi despartirea a venit ca o surpriza pentru ca Diaz se afisa in ultimele luni ale relatiei cu un inel de logodna.

Cateodata lucrurile urite spuse la adresa fostului nu se mai opresc dupa ce despartirea s-a produs. Kate Moss, dupa ce si-a parasit iubitul, Peter Dohetry, din cauza ca acesta obisnuia sa se drogheze, a tinut sa stie toata lumea ca-si doreste sa nu-l fi cunoscut. Desi , se stie foarte bine ca si ea obisnuieste sa ia droguri. S-au mai despartit si inainte, probabil se vor impaca.

Dita Von Teese si Marilyn Manson - se pare ca Manson a aflat de despartirea lor direct din ziare. Iar daca asta nu se numeste: "a dormi in timp ce-ti arde casa", nu stim ce este. Dita a declarat ca vrea sa divorteze dupa 1 an de zile deoarece Manson era un descreierat. Hmm, oare nu stia asta si inainte?Richie Sambora si Denise Richards. La naiba! Cum a ajuns acest rock star la asa ceva? Pentru multi care au crescut ascultandu-l pe Bon Jovi stiu ca trupa reprezenta baietii buni care se casatoresc cu iubitele din liceu si traiesc fericiti pana la adanci batraneti - se pare ca pentru Richie acest lucru nu a fost valabil.

Despartirea a fost trista in ambele cazuri insa au ramas amici. Tatal lui Richie a murit de cancer iar mama lui Denise sufera de aceeasi boala. S-au ajutat foarte mult chiar dupa despartire.

Frumoasa Kate Hudson s-a despartit de actorul Owen Wilson - o alta relatie care s-a dus pe apa sambetei. Cuplul, care s-a format in timpul filmarilor la You, Me and Dupree, au ramas prieteni si intentioneaza sa ramana asa. Exista, deci si despartiri in lumea vedetelor care nu sunt urite.

Sotia lui Hulk Hogan a cerut divortul in 2007. Toate incercarile consilierilor n-au reusit sa salveze casnicia.

89649.jpg

Dupa ce au izbucnit unul impotriva celuilalt in media, Ryan Gosling si Rachel McAdams si-au confirmat despartirea.

Drew Barrymore a fost alta celebritate care si-a lasat relatia sa se duca pe apa sambetei. S-a despartit de Fabrizio Moretti iar. Cuplu se mai despartise de doua ori inainte in cursul a 5 ani. De data asta se pare ca definitiv.

P.Diddy si Kim Porter au pus capat relatiei chiar cand gemenii lor au implinit 6 luni. Porter a luat aceasta decizie grea cand, fiind insarcinata , a aflat ca Diddy mai avea un copil cu o alta femeie, pe care o pastra in secret. Porter este o femeie puternica, spunem noi.

Recomandari