Ce hoteluri prefera vedetele

Ce hoteluri prefera vedetele
  calendar_month        
Probabil sunteti curiosi sa stiti la ce hoteluri se cazeaza VIP-urile. Ei bine noi am facut-o lista cu cateva dintre ele. Cine stie cu cine veti imparti liftul data viitoare.

Gramercy Park Hotel, New York

O renovare a Hotelului Ian Schrager a transformat in 1945 cladirea intr-un hotel foarte luxos. Locul preferat al vip-urilor ca Sienna Miller, Kate Hudsonsi Josh Lucas. Au acces catre acoperisul privat, bar si singurul parc privat din oras, Gramercy Park.

Delano Hotel, Miami

Cu o arhitectura renovata recent, asezat in fata oceanului in Miami acest loc este printre preferatele vedetelor. Are o piscina cu muzica sub apa si multe baruri. Preferat de P. Diddy, Matteew McConaughey, Sandra Bullock, Will Smith si Chris Rock.
89312.jpg


Chateau Marmont, Los Angeles

Construit pe o vale departe de Boulevard Sunset din L.A., acest castel a fost un loc de top inca din zilele cand Jean Harlow a avut o aventura cu Clark Gable in timp ce era in luna de miere cu altcineva. Cunoscut ca cel mai bun loc pentru a intra in probleme, hotelul este frecventat de hollywoodiene precum: Depp, DiCaprio, Lohan si Diaz.

Hotel Bel-Air, Bel-Air

Acest minunat hotel este locul preferat de Oprah Winfrey, Tom Cruise, Jim Carrey, Al Pacino, Robert DeNiro si Nancy Reagan. O regula nescrisa a hotelului este urmatoarea : Ce se inampla la Bel-Air, ramane la Bel-Air. Poate de aceea Marilyn Monroe a preferat sa stea aici in zilele ei de glorie.

Bellagio Hotel si Cazinou, Las Vegas

Promisiunea unor diamante, cele mai populare cluburi de noapte si cele mai bune restaurante din oras i-au cucerit pe Jaime Pressley, Nelly si Magic Johnson in perioada filmarilor pentru Sin City.Palms, Las Vegas

Acest cazino-hotel cu acces usor catre Ghost Bar ii are ca prieteni pe Tara Reid, Britney Spears si Paris Hilton, care se pare ca adora acest hotel pentru party-urile binecunoscute.

St. Regis, Aspen

Acest hotel clasic este un loc potrivit pentru vacanta de primvara. Iar iarna, locul arata foarte bine pentru o iesire romantica, preferata, printre altii de Jennifer Aniston si Vince Vaughn. Hotelul este deseori onorat si de prezenta lui Goldie Hawn si Kurt Russell, Will Smith si Jada Pinkett Smith, Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones.

Recomandari