Cei 10 destepti de la Hollywood

Cei 10 destepti de la Hollywood
  calendar_month        
Nu doar frumusetea este atuu-ul celor de la Hollywood dar si talentul, inteligenta si perseverenta deosebita de care dau dovada.

Sarah Polley

Job: Actrita, scenarista, regizor.

A aratat ca o actrita tanara (26) poate fi un regizor foarte bun. Debutul, ca regizor, l-a avut cu filmul despre Alzheimer, Away From Her, prin care a demonstrat valoarea tinerei generatii de regizori.

Gustavo Santaolalla

Job: Compozitor

Destept pentru ca a schimbat peisajul musical Hollywoodian. A castigat doua oscaruri pentru Brokeback Mountain si Babel, aratand ca nu iti trebuie un corn rasunator pentru e emotiona publicul, ci o simpla chitara. Nu stie sa citeasca notele muzicale si face muzica dupa ureche.

89202.jpg


Ben Affleck

Job: Actor, scenarist, producator, regizor.

Destept pentru ca a invat din greseli. Dupa ce a regizat Jersey Girl, Ben a facut ceva ce putini ar indrazni sa faca: a disparut. Apoi a regizat Gone Baby Gone, dand senzatia ca a asteptat demult acest moment.

Jeff Walker

Job: impresar in industria benzilor desenate.

A aratat ca un tocilar poate fi chic. A observat potentialul benzilor desenate ca rampa de lasanre pentru Matrix si X Men. Va produce propriul lui film horror, numit The Drive-in.

Stefan Sonnenfeld

Job: Presedintele Companiei 3

S-a facut o persoana foarte dorita pe listele unor mari regizori (Gore Verbinski, Michael Mann, Zack Snyder, and J.J. Abrams). Specialitatea lui este prelucrarea digitala a culorii. Luati ca exemplu 300 sau Transformers.
Cate Blanchett

Job: Actrita

A jucat splendid rolul Reginei Elisabeta cat si pe cel a lui Bob Dylan in acelasi an. Nu se gandeste la bani si nu face numai filme de arta. Recent a terminat filmarile pentru Indiana Jones.

Jeff Skoll

Job: Fondator Participant Productions

Crede ca filmele ar trebui sa faca mai mult decat sa stranga fonduri. Cu banii castigati, a fondat in 2004 o companie care produce filme care fac publicul sa constientizeze o anumita problema. De exemplu, filmul Un adevar incomod.

Mary Zophers

Job: Creator de costume

Cum un designer poate face ca un actor sa arate uimitor in anumite piese vestimentare, ea face la fel, dar pentru personajele din film. Uitati-va la costumele personajelor din filmele Indiana Jones sau Marele Lebowski.

Guillermo Del Toro

Job: Scenarist, producator, regizor.

A ridicat hororul gotic la rang de arta. Exemple concludente sunt filmele Hellboy, alegoria politica Labirintul lui Pan, care a luat trei oscaruri. Timp de zece ani a lucrat ca make-up artist pana sa ajunga sa regizeze primul film.

Tim Palen

Job: Co-presedintele Lionsgate

E destept pentru ca a facut ca vulgaritatea si tortura din unele filme sa fie la moda. A realizat afisele pentru filme ca Saw, Hotel Fetish. Unele postere le realizeaza singur.

Recomandari