Cei mai sexy 10 romani

Cei mai sexy 10 romani
  calendar_month        
Dupa ce am facut de curand un top 10 al burlacilor din Romania , ne-am gandit sa mergem mai departe cu cercetarile si sa alcatuim un top al celor mai sexy 10 romani. Am intrebat in stanga si in dreapta, am luat interviuri pe strada si iata care este topul care ne-a iesit.

89013.jpg

1. Razvan Fodor
Cum era si de asteptat Razvan Fodor ramane la fel de bine cotat si in topul celor mai sexy 10 romani. Se pare ca fostul cantaret de la Krypton a reusit sa fure inimile mai multor fete care isi doreau sa bea cu el "cafeaua din zori".In ultima vreme, Razvan a reusit sa isi recastige popularitatea prin telenovele in care a aparut, deosebite de apreciate de publicul feminin.

89014.jpg

2. Victor Slav
Pe locul al doilea, la o mica diferenta de Razvan Fodor se claseaza Victor Slav. In urma participarii la Dansez pentru tine si a relatiei cu Anda Adam, popularitatea actorului a crescut in mod deosebit. Pentru un actor care a inceput la Vara Ispitelor si a continuat cu prezentarea emisiunii Vremea, Victor Slav a ajuns deosebit de repede la inima publicului feminin.

89016.jpg

3. Adrian Mutu
Celebrul fotbalistul care se poate lauda cu un mare numar de relatii ratate, precum si cu un mare numar de admiratoare, ocupa locul 3 in topul preferintelor publicului feminin din Romani. Ady Mutu este imaginea de masculinitate si succes pentru majoritatea barbatilor din Romania, precum si subiectul favorit al stirilor sportive - editia de seara.

89018.jpg

4. Cristi Chivu
Devansat de colegul sau, Adrian Mutu, Cristi Chivu ocupa locul al patrulea in topul preferintelor publicului feminin. Desi majoritatea l-au blamat pentru incheierea relatiei cu Andreea Raicu, fotbalistul isi mentine inca cota de popularitate la inaltime.5. Dan Bordeaianu
Debutand ca actor de teatru la Nottara, Dan Bordeainu a reusit sa atinga succesul prin rolul din prima telenovela romaneasca "Numai iubirea". Multe femei o invidiaza pe partenera sa din viata si de pe ecran, Adela Popescu, pentru relatia pe care o are cu acesta. Se pare ca actoru care ne-a obisnuit cu roluri de rebel, este in viata reala un iubit responsabil, care, pe deasupra, mai si gateste. Sa vedem ce surprize ne pregateste Dan in continuare…

89020.jpg

6. Lucian Viziru
Si-a inceput cariera in trupa Gaz pe foc, reusind inca de atunci sa castige inimile publicului feminin. Acum Lucian joaca in telenovele postului Acasa si il are ca concurent pe fratele sau mai mic, Augustin Viziru. In muzica, Lucian viseaza in continuare la o cariera, probabil solo, de aceasta data.

89021.jpg

7. Stefan Banica Jr
Urmand exemplul tatalui sau, Stefan a atacat viata de vedeta pe aceleasi doua fronturi: muzica si actorie. In afara succeselor muzicale si a numarului mare de spectacori la concertele sale, Stefan este si un foarte talentat actor. Piesele sale de la Teatrul National si Teatrul de Comedie au adus la teatru un numar mare de bilete vandute. Cele mai celebre piese ale sale au fost "A douasprezecea noapte" si muzicalul "Chicago". Se pare ca nici casatoria sa cu Andreea Marin nu a reusit sa il scoata din top 10-ul celor mai aratosi romani.89015.jpg

8. Tudor Chirila
Fostul cantaret al formatiei Vama Veche nu este doar unul dintre cei mai talentati muzicieni ai nostri, ci si unul dintre cei mai sexy. De curand a reusit sa i-o fure pe Andreea Raicu lui Cristi Chivu, iar relatia cu aceasta l-a facut sa isi transforme imaginea din aceea de pusti rebel in aceea de barbat stilat si sexy. Speram ca relatia lor sa tina cat mai mult si anul urmator sa nu il mai avem candidat in topul celor mai sexy burlaci.

89017.jpg

9. Florin Piersic Jr
Cel de-al doilea Junior din topul nostru, este un rebel crescut de unul dintre cei mai celebri romani din generatia anilor '70. La fel cum si tatal sau a fost considerat unul dintre cei mai sexy si plini de sarm actori, Florin Piersic Jr. este unul dintre candidatii la inimile femeilor din Romania. A urmat cariera de actor urmata si de tatal sau, orientandu-se insa catre teatru si piese care aduc noutate scenei romanesti.

89019.jpg

10. Robert Turcescu
Se pare ca stilul intelectual mai este inca la moda. Locul 10 in topul celor mai sexy romani este ocupat de jurnalistul politic Robert Turcescu. A fost desemnat acum nu multa vreme cel mai bun realizator de task-show-uri din Romania. Au existat multa vreme discutii despre relatiile amoroase ale lui Robert prin presa, precum si zvonuri despre relatiile sale cu Oana Sarbu, apoi cu o studenta la Master la SNSPA la Stiinte Politice.

Recomandari