Cele mai asteptate reveniri in 2013

Cele mai asteptate reveniri in 2013
  calendar_month        
Unele vedete reusesc sa ramana pe prima pagina a tabloidelor indiferent de activitatea profesionala, dar 2013 va fi un an important, de revenire la TV sau pe scena, pentru multe personaje din showbiz-ul autohton si international.

Iata cele mai asteptate reveniri in 2013, proiecte care s-ar putea bucura de succes sau ar putea esua lamentabil in acest an.Care este revenirea pe care o astepti cel mai mult in 2013? Ai un alt artist preferat care se intoarce pe scena, la TV sau pe marele ecran?

Autor: Iulia Anghel

93072.jpg


Oana Zavoranu
Daca ai urmarit aventurile brunetei in ultimul an, ai putea crede ca nu este vorba de nicio revenire, pentru ca Zavo a fost omniprezenta in scandaluri in 2012.

Viata profesionala a Oanei Zavoranu va fi insa reanimata in acest an, cu o televiziune online. Anuntul a fost facut de iubitul ei, Razvan Dumitrescu, iar Oana a ales sa nu discute deocamdata despre noul ei proiect.

"Prefer sa nu intru in detalii pentru a nu lasa loc la interpretari. Vreau sa lansez televiziunea online si pe urma sa vorbim. Asa as vrea sa se intample cu fiecare proiect al meu", a explicat Oana Zavoranu.93071.jpg


Dan Bittman si Holograf
Dupa operatia din Austria care i-a afectat corzile vocale, Dan Bittman a decis sa amane concertele Holograf programate pentru inceputul acestui an.

Promovarea albumului "Cat de departe" ar putea suferi, insa revenirea pe scena a lui Dan Bittman este asteptata de fanii Holograf, in speranta ca solistul isi va reveni rapid complet.93070.jpg


Adele
Solista britanica a avut un an mai relaxat dupa succesul mondial fulminant obtinut in 2011. S-a operat cu laser la corzile vocale pentru a inlatura un nodul, si-a recuperat apoi complet vocea si a nascut primul copil.

2013 va fi anul revenirii lui Adele pe scena, iar speculatiile vizeaza chiar o prezenta la premiile Oscar, in luna februarie. Nominalizarile vor fi anuntate in doar cateva zile, iar analistii sustin ca melodia cantata de Adele pentru cel mai nou film Bond, "Skyfall", are sanse mari de a fi nominalizata si de a castiga.
93068.jpg


Britney Spears
Colaborarea cu Will.I.Am la piesa "Scream and Shout" a fost singurul proiect muzical al blondei care se numara printre juratii emisiunii X Factor din SUA.

2013 va fi un an important pentru Britney, deoarece blonda planuieste sa revina cu un nou album, la peste 2 ani de la "Femme Fatale", care a demonstrat ca Britney poate evolua si ramane relevanta si in fata artistilor cu 10 ani mai tineri.93069.jpg


Cher
La 15 ani dupa "Believe", Cher revine pe scena muzicala cu un nou album, asteptat la finalul lunii martie. Proiectul include si o colaborare cu Lady Gaga.

Piesa "Woman`s World" urma sa fie revenirea in forta a lui Cher, insa a ajuns pe internet in luna noiembrie si nu a fost lansata nici pana acum, lucru ce indica faptul ca Cher si-a schimbat planurile de promovare al noului album, ce soseste dupa 11 ani de la ultima sa lansare.

63335.jpg


Miki (K-Pital)
Fosta solista a trupei K-Pital vrea sa revina in acest an cu un nou proiect muzical, dar si cu un look nou.

"2013 o sa fie foarte bun pentru mine, nu o sa fie sfarsitul lumii, nu conteaza cand o sa fie pentru ca oricum nu voi fi acasa. O sa vin cu surprize foarte mari pentru ca nu am mai aparut de mult timp. O sa imi schimb stilul si imaginea, absolut tot", a explicat Miki.

Recomandari