Cine va canta la nunta Elenei Basescu? Afla aici!

Cine va canta la nunta Elenei Basescu? Afla aici!
  calendar_month        
Elena Basescu este in febra pregatirilor pentru nunta care va avea loc pe 1 septembrie.

Petrecerea va avea loc la Palatul Snagov, in aer liber, acolo unde dealtfel invitatii vor asista si la pregatirea unui gratar.

Elena nu a agreat pentru petrecere un spatiu inchis, oricat de somptuos si demn de o fiica de presedinte (fie el si suspendat) ar fi el, astfel ca, pentru inceput de septembrie cand inca temperaturile sunt ridicate, un cort in aer liber a fost solutia ideala.

Meniul de la nunta Elenei Basescu si a lui Bogdan Ionescu va fi unul modest ca pret (74 de euro) desi, conform click.ro, acesta va include si preparate fine: buseuri cu surimi, icre de Manciuria, caviar, jambon sau creveti, parfait de pasare cu dulceata de ceapa rosie si strugure pe mar copt, gelatina de fazan invelita in mozaic de legume si simfonie de fructe de mare cu somon fumA©.

Atmosfera va fi asigurata de Voltaj, trupa preferata a Elenei. Ea a aparut chiar ca protagonista in videoclipul aA€APata pe tineaA€At din 2005.
Elena a fost zarita in public la aproape toate concertele trupei Voltaj si chiar a urcat pe scena si a cantat alaturi de baieti intr-un concert sustinut la Sala Polivalenta.Elena Basescu si Bogdan Ionescu vor fi cununati religios pe 1 septembrie la o biserica din Bucuresti si ii vor avea ca nasi pe Aura Mari Mustea Serban si Razvan Mustea Serban.

Alte articole despre
Recomandari