Cum arata pustiul din "Doi barbati si jumatate", la un an dupa ce a parasit serialul

Cum arata pustiul din "Doi barbati si jumatate", la un an dupa ce a parasit serialul
  calendar_month   update 19 Mar 2014, ora: 13:38   photo_cameraAngus T. Jones    
Angus T. Jones, cel care a interpretat rolul lui Jack, in celebrul serial "Two and a Half Men" ("Doi barbati si jumatate), a parasit serialul de aproape un an de zile, iar acum si-a schimbat radical stilul de viata.

Actorul a renuntat la viata de la Hollywood, asa ca fanii nu au mai stiut nimic despre el, pana recent, cand a fost dispus sa acorde un interviu pentru un post local de televiziune, din Houston.

Actorul este complet schimbat, in momentul de fata are o barba foarte deasa si lunga si o expresie serioasa. Pentru fanii actorului, aceasta schimbare a venit ca un soc, pentru ca el nu mai seamana sub nicio forma cu Jack, pustiul grasut si inocent, din serialul care l-a consacrat.


Acum, Angus urmeaza o scoala in Colorado si este preocupat de viata lui spirituala. Merge foarte des la biserica si spune ca aceasta va fi principala sa activitate de acum inainte.

Intrebat daca va mai face ceva in privinta carierei sale de actor, Angus a marturisit ca va accepta sa joace doar in acele filme care se bazeaza pe povestirile biblice.

67805.jpg

Recomandari