Cupluri destramate in 2008

Cupluri destramate in 2008
  calendar_month        
Este un miracol la Hollywood cand cuplurile raman impreuna. In 2008 am luat parte la despartiri ale unor cupluri consacrate.

Cine s-a despartit anul acesta? Aflati de la noi.

Alex Rodriguez

Potrivit lui Cynthia Rodriguez, cand sotul tau iese cu Madonna e timpul sa pui capat relatiei. Pe hartia de divort al celor doi scrie : "Mariajul a fost intrerupt din cauza infidelitatii sotului si a neintelegerilor din cuplu". Cei doi au doi copii impreuna si desi Cynthia a semnat un contract prenuptial, aceasta cere o mare parte din averea lui Alex.

Mandy Moore si Ryan Adams

Se pare ca Mandy Moore isi face fostul iubit sa stranute. Rockerul Ryan Adams spune revistei OK: "Din pacate sunt alergic la paparazzi. Urasc cand acestia se baga in viata mea particulara. Prefer sa raman un punker beat." Se pare ca faima lui Mandy a fost prea mult pentru el. Ne intrebam oare ce s-ar fi intamplat daca acesta iesea cu Britney Spears…


89541.jpg


Anne Hathaway si Raffaello Follieri

Anne s-a desteptat si s-a despartit de Raffaello Follieri. Cei doi erau impreuna de 4 ani, cand in iunie 2008 Raffaello a fost arestat pentru frauda. Cand Anne a realizat cu ce se ocupa iubitul ei l-a parasit.89538.jpg

Bill Murray si Jennifer Butler Murray

Aceasta despartire urata a ajuns pana la divort care s-a si finalizat. Jennifer a intentat divort de actorul Bill Murray pe motiv de violenta, dependenta de droguri, adulter si abandon. Jennifer a cerut chiar un ordin de restrictie impotriva actorului.


89539.jpg

George Clooney si Sarah Larson

Cuplurile care merg pe motocicleta raman impreuna? Nu si in acest caz. Dupa doar un an de relatie, George si modelul Sarah s-au despartit. Cei doi s-au cunoscut in urma cu 4 ani in Las Vegas. Fericita Sarah a fost prima iubita a actorului care l-a insotit la Oscar.
89540.jpg


Kate Hudson si Owen Wilson

Cei doi blonzi, Kate si Owen s-au despartit iarasi dupa ce au incercat sa mai dea o sansa iubirii. Cuplul s-a mai despartit o data vara trecuta. Kate se plange ca Owen flirta cu toate fetele pe care le intalnea. Acum nici macar nu au ramas amici. Owen se delecteaza cu o alta blonda in timp ce Kate se vede cu Lance Armstrong.
Robin Williams si Marsha Garces Williams

Dupa 19 ani de casatorie, actorul Robin Williams si sotia sa, producatorul Marsha Garces, au semnat actele de divort. Motivul - incompatibilitate.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Casatorita. Punct si de la capat.
  • person

    "i'm just a gril but i can handle that!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right