Dansez pentru tine: 5 invitati speciali care au surprins pe toata lumea

Dansez pentru tine: 5 invitati speciali care au surprins pe toata lumea
  calendar_month        
De-a lungul celor 13 sezoane ale emisiunii-concurs "Dansez pentru tine", o multime de invitati surpriza au dansat in scopuri nobile pe ringul visurilor.

Chiar daca au meserii total diferite si nu sunt dansatori profesionisti, invitatii care au acceptat sa invete coregrafii deosebite au impresionat publicul prin ambitia de care au dat dovada.Esti curioasa sa descoperi ce invitati surpriza au facut show la "Dansez pentru tine"?

Cine te-a impresionat cel mai mult?

63296.jpg


1. Brianna Caradja si Claudiu Patrascu
Printesa Brianna Caradja si fostul baiat de Dorobanti Claudiu Pastrascu au format unul dintre cele mai surprinzatoare cupluri de la "Dansez pentru tine". Nu au nicio legatura cu dansul, insa acest lucru nu i-a impiedicat sa participe la antrenamentele istovitoare si sa demonstreze ca, atunci cand iti doresti sa ajuti pe cineva din tot sufletul, reusesti.

Brianna si Claudiu au fost invitati speciali ai emisiunii "Dansez pentru tine" in primavara anului 2010. In ciuda desincronizarilor evidente, cei doi au starnit ropote de aplauze din partea spectatorilor si au ajutat o familie de oameni nevoiasi.92903.jpg


2. Petre Roman si Silvia Chifiriuc
Petre Roman si actuala lui sotie, Silvia Chifiriuc, au acceptat invitatia de a participa la "Dansez pentru tine" in calitate de invitati speciali. Momentul inedit s-a intamplat in 2007, la scurt timp dupa ce indragostitii au confirmat ca formeaza un cuplu.

Petre si Silvia au oferit publicului un dans plin de senzualitate si s-au miscat excelent pe ritmurile unui tango argentinian. Sotii Roman au dansat atunci pentru un baietel talentat, pasionat de chitara, dar care nu avea bani pentru a-si perfectiona talentul.92904.jpg


3. Printesa Lia
Printesa Lia a incantat publicul si telespectatorii emisiunii "Dansez pentru tine" cu veleitatile sale de dansatoare. In primavara anului 2010, Printesa Lia a acceptat sa invete un dans popular si a intrat pe ringul visurilor alaturi de Nea Marin Barbu, un expert in dansuri folclorice. Cei doi au oferit un moment inedit, atat prin portul traditional romanesc pe care l-au purtat cu mandrie, cat si prin coregrafia executata aproape perfect.

Juratii emisiunii au apreciat dansul Printesei Lia si i-au multumit pentru faptul ca a acceptat sa apara in fata romanilor asa cum nu mai aparuse niciodata pana atunci.92901.jpg


4. Victor Ponta si Daciana
Victor Ponta si sotia lui, Daciana Sarbu, au acceptat invitatia de urca pe ringul de la "Dansez pentru tine" chiar daca nu stiau deloc sa danseze. Sotii Ponta au incercat sa respecte coregrafia si sa faca spectacol pe o piesa latino, cu scopul de a ajuta un copil in varsta de 10 ani care a invatat sa cante la 14 instrumente de suflat.

Chiar daca au incurcat pasii si s-au desincronizat, Victor Ponta si Daciana au reusit sa ii impresioneze pe membrii juriului.92902.jpg


5. Brigitte Sfat
Brigitte Sfat a participat la emisiunea "Dansez pentru tine" in calitate de invitat special. Alaturi de prezentatorul Stirilor Pro TV, Daniel Nitoiu, Brigitte a dansat Bollywood pentru fetita fostului fotbalist Iosif Rotariu, Kassandra.Impresionata de povestea micutei, care a fost batuta, arsa cu tigara si aruncata de la etajul 3 de catre bunica ei, Brigitte nu a stat pe ganduri si a invatat dansul in doar cateva zile.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ce e un hobby?
  • person

    "lumea mea,fac parte din ea"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right