Dansez pentru tine: cele mai amuzante transformari ale vedetelor

Dansez pentru tine: cele mai amuzante transformari ale vedetelor
  calendar_month        
Putine vedete romanesti care au participat la "Dansez pentru tine" se pot lauda ca au facut deliciul publicului si au starnit hohote de ras cand au aparut pe scena transformate in diverse personaje, pentru dansurile si rolurile pe care le-au avut de interpretat.

Ne-am amintit multe transformari aparute de-a lungul timpului in cadrul emisiunii, insa numai cinci dintre ele ne-au atras cu adevarat atentia si ne-au amuzat teribil.


Din designer vestimentar in toreador, din pugilist in tigan get-beget, din prezentator tv in bufon, din latin-lover in regele rock`n roll-ului sau din cantareata alba in artista de origine afro - acestea sunt cateva dintre transformarile si ipostazele cele mai caraghioase de pe ringul de la "Dansez pentru tine", in care nu credeam vreodata ca o sa vedem unele dintre cele mai cunoscute vedete auhtone.

Autor: Daniela Ganciu

Foto: Radardemedia.ro

92873.jpg


1. Catalin Botezatu - Toreador
Una dintre cele mai izbitoare si comice transformari pe care le-am vazut in cadrul emisiunii "Dansez pentru tine" a fost cea a vestitului designer vestimentar Catalin Botezatu, pentru interpretarea de la Paso Doble.

Nu mica ne-a fost mirarea sa il vedem pe mereu elegantul si romanticul Bote intrat in pielea unui toreador indraznet si focos, interpretand pasional traditionalul dans spaniol.

Probabil ca nepotrivirea de caractere dintre modul in care il stim pe celebrul designer si felul de a fi al personajului produs si efectul usor ridicol.
63286.jpg


2. Paula Seling - Negresa
Vopsita pe fata si imbracata in calugarita, Paula Seling a facut furori in interpretarea unui dans pe de Broadway, in una din editiile "Dansez pentru tine".

Desi dansul si interpretarea celor doi protagonisti au facut senzatie in seara respectiva, nu am putut sa nu ne amuzam de cat de caraghios arata vedeta deghizata in negresa.92874.jpg


3. Mircea Solcanu - Bufon
Dintre toate personajele ridicole in care s-ar fi putut transforma prezentatorul tv Mircea Solcanu la "Dansez pentru tine", bufonul pare sa i se potriveasca manusa.

Bufonul starneste, prin definitie, zambetele si amuzamentul tuturor, insa atunci cand este asociat cu nimeni altul decat caraghiosul Mircea Solcanu, pare sa se identifice perfect cu persoana.92875.jpg


4. Catalin Morosanu - Tigan
Putina lume credea ca o sa-l vada vreodata pe neinfricatul Morosanu trecand prin emotiile unui dans tiganesc. Transformarea din pugilist in tigan get-beget a fost una extrem de caraghioasa si ne-a uimit pe toti.

"Moartea din Carpati" a trebuit sa lase deoparte manusile de box si sa faca fata ritmului ucigator pe care dansul tiganesc il are si miscarilor de picioare intortocheate si deloc usoare.

Duritatea pugilistului, combinata cu orgoliul tiganesc al personajului pe care l-a interpretat, au creat un efect comic demn de acest top.92876.jpg


5. Pepe - Regele Rock`n Roll (Elvis)
Dansez pentru tine ne-a oferit o sansa unica in viata: aceea de a-l vedea pe celebrul Pepe lepadandu-se pentru o zi de muzica latino, care l-a consacrat, si "incarnandu-se" in nimeni altul decat Regele Rock`n Roll-ului, Elvis Presley.Deosebirea dintre cele doua personaje este atat de mare, incat efectul a fost unul de-a dreptul caraghios.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

jurnalul unei despartiri 3
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ie Traditionala Anisa 2
Shop Ele.rochevron_right