Delia a lansat un nou album

Delia a lansat un nou album
  calendar_month        
Mare nebunie, mare... aseara intr-un club Bucurestean pretentios. Delia Matache, ex N&D, si-a lansat ultimul album muzical. Vitezomana, cum este "alintata" de prieteni, revine pe piata muzicala dupa aproximatv doi ani.
Intr-un cadru intim alaturi de apropiati: mama Deliei, Matteo, iubitul ei care ii este si producator, Colegii de la Impact, HiQ, Connect-R, Gabriel Cotabita, Cream, Swith Kiss si multi altii, Delia a ales o scena foarte sexi... un pat. Nu la propriu.


Scena a fost amenajata in asa fel incat iti lasa senzatia ca Delia se afla intr-un pat. Materialele din saten rosu, pernutele fantzie si costumatia sumara si intima a cantaretei au facut valuri mari printre invitati.


Odata cu lansarea noului album, Delia, apare intr-o noua formula alaturi de patru fete frumoase. Doua dintre ele sunt dansatoare profesioniste si putem spune ca au mentinut admosfera incinsa la concert. Celelate doua fete, una dintre ele fiind chiar sora Deliei, o sustin vocal pe cantareata prin bakegrund.Surpriza inedita a serii a fost ca Gina Matache, mama Deliei, cunoscuta interpreta de muzica populara, a dorit sa isi sustina fiica, cantand alaturi de ea o piesa din repertoriul popular romanesc. Gest fata de care Matteo a fost foarte impresionat si declara in excluzivitate pentru ele.ro:
89093.jpg

Matteo:"Nu ma asteptam ca mama Deliei sa isi ia inima in dinti si sa o sustina chiar de pe scena. Despre album pot sa va spun ca a durat vreo doi ani. Sunt pe album doua single-uri in care cantam impreuna. Am lucrat si eu si Connect-R la aceste doua piese, si nu numai... Am avut concerte chiar si ininte de aceasta lansare si sunt pe rol mult mai multe, mai ales ca vine vara si litoralul va fi plin. Vrem sa multumim impresarilor cu care lucram, in special manegerului Dorina Enache. Eu in continuare lucrez si la un proiect alaturi de Connect-R, alaturi de acesti minunati oameni si cu siguranta vom avea impreuna o vara incarcata."


Colegii de breasla ai cantaretei, care au fost invitati, au declarat in exclusivitate pentru Ele.ro parerea lor despre Delia Matache:89094.jpg

Florin de la HIQ:

"Delia a fost ca de obicei geniala, vorbesc serios, sunt un mare admirator al vocii Deliei, ne cunoastem de foarte mult timp, suntem si foarte buni prieteni. Am lucrat la cateva piese impreuna, chiar si pe acest album exista o piesa compusa de mine. Poate surprinzator, cea mai lenta si cea mai trista piesa de pe album... "Atat de fericita" se numeste. Oricand voi lucra cu Delia, ce poate fi mai frumos pentru un compozitor decat ca interpreta sa poata canta orice piesa."Rares de la Impact:

" E o fata talentata, frumoasa. Mie mi-a placut de cand o stiu, de cand s-a lansat pe piata muzicala. Intodeauna a fost acolo unde trebuie ca si voce, pe piata muzicala din Romania""Nu am avut ocazia sa ascult albumul deoarece este nou si noi am fost prinsi cu multe concerte. Sunt convinsa, insa, ca Delia a facut o treaba buna deoarece are o voce extraordianra. Suntem mai apropiate sufleteste deoarece am facut impreuna scoala de muzica. Ne intelegem bine ori de cate ori de vedem, nu avem nimic de impartit"


Declara zambind Cristina de la Impact.

Swith Kiss:

" Cea mai tare voce, sa nu zic ca este draguta, pentru ca Delia este de fapt frumoasa. Ii urez tot binele din lume odata cu lansarea acestui album, sa fie NR 1."

Recomandari