Dupa ce s-a impacat cu Mihai, Bahmu traieste intr-o adevarata teroare

Dupa ce s-a impacat cu Mihai, Bahmu traieste intr-o adevarata teroare
  calendar_month        
Viata Adrianei Bahmuteanu este mai ceva ca o telenovela. Dupa ce s-a despartit de Silviu Prigoana si s-a intors la iubitul ei, Mihai, lucrurile pareau sa se linisteasca in viata ei, doar ca acum telenovela s-a transformat in film horror.

Adriana a incercat sa-si puna putina ordine in viata, clarificand despartirea dePrigoana pe facebook iar apoi a petrecut un weekend minunat alaturi de Mihai, la munte, crezand ca lucrurile se vor linisti. Intoarsa in Bucuresti, insa, a avut o surpriza.

De la inceputul acestei saptamani, vedeta de televiziune a observat ca este urmarita non-stop de cativa barbati. La inceput nu le-a dat importanta, crezand ca este vorba de paparazzi, dar cand a vazut ca in publicatiile de scandal nu au aparut poze cu ea din Bucuresti, a inceput sa-si puna semne de intebare.

Vorbind cu Mihai, a constatat ca si acesta a fost urmarit, iar vecinii i-au intarit suspiciunile spunandu-i ca au vazut de multe ori, in timpul zilei, dar si tarziu in noapte, cativa barbati dand tarcoale casei. Alarmata, Adriana a baricadat poarta si usile casei si a montat sistem de alarma conectat la o firma de paza.

Soc! Bahmu si Prigoana nu se mai impaca! 'Drumurile noastre se despart definitiv'

Adriana Bahmuteanu a ales! Vezi mutarea SOC pe care a facut-o Bahmu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

sincere masti de toamna
  • person

    "never say never"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Esarfa crem Idora
Shop Ele.rochevron_right