Dupa divort, Bahmuteanca a cazut in depresie

Dupa divort, Bahmuteanca a cazut in depresie
  calendar_month        
Dupa ce ieri isi facea aparitia la tribunal imbracata sexy, cu zambetul pe buze si foarte sexy, Adrianei Bahmuteanu se pare ca i-a cazut greu vestea ca Silviu prigoana ii va da doar 1000 de euro pensie alimentara pentru cei doi copii.

Invitata intr-o emisiune la Antena 1, Adriana a venit foarte obosita, vizibil afectata, abia reusind sa-si gaseasca vorbele.

Sunt pilaf. Sunt foarte obosita! Azi am reusit performanta vietii mele, sa nu ajung la emisiune. M-am simtit ca la puscarie la tribunal. Iertati-ma, sunt intr-o perioada naspa a vietii mele, a marturisit Adriana.

Despre relatia cu Prigoana, Bahmu a recunoscut:

De acum doi ani nu mai aveam o viata buna impreuna, dar nu asta conteaza. Eu nu sunt atarnatoare, nu ma duc nicaieri pe gratis. Bai, deci ma doare capul. Inteleg ca e mai zgarcit si ca nu ne mai da bani nici de o macaroana. Nu ii port ranchiuna.

Mama mi-a zis `traieste-ti viata, fii fericita, daca nu se poate cu tampitul asta, asta e`! Mama mi-a crescut copiii, nu mi-a cerut niciun ban, nu am simtit-o in casa, a mai spus Bahmuteanca.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Produse cosmetice
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Pantofi dama Mose Bej
Shop Ele.rochevron_right