Ea este blonda sexy pe care se bat doua televiziuni

Ea este blonda sexy pe care se bat doua televiziuni
  calendar_month        
Intre Kanal D si Antena 1, decizia este una grea. Dupa o pauza de patru ani, Loredana Chivu revine in televiziune. Ceea ce nu stie inca este unde va activa, intrucat are deja oferte de la doua posturi TV.

Demisia de acum doua saptamani a Danielei Crudu de la emisiunea `Un show pacator`, l-a lasat pe Capatos fara asistenta, iar producatorii Antena 1 s-au gandit ca Loredana Chivu, fosta lor angajata, ar fi cea mai buna alegere. Inainde insa de a lua o decizie, va avea loc si un casting, unde sunt asteptate toate fetele frumoase doritoare de o cariera in televiziune.

Pe langa Antena 1, Loredana a mai primit o alta oferta tentanta:


Loredanei i s-a propus un post la o emisiune de divertisment pe care Kanal D o va introduce in grila din primavara. Parea tare incantata de ea, desi mi-a marturisit ca s-ar simti mult mai in largul ei la emisiunea lui Capatos, unde ii cunoaste pe toti, povesteste un apropiat al vedetei.

Din superstitie, frumoasa blonda nu a dorit sa ofere detalii pana nu semneaza contractul.

Loredana s-a retras din televiziune in 2009, cand a demisionat de dragul fostului ei iubit, si s-a mutat in orasul lui natal, Sibiu. Cum povestea lor de dragoste s-a incheiat anul trecut, Loredana este hotarata sa revina in lumina reflectoarelor, momentan activand ca fotomodel.

88576.jpg59954.jpg

Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Iti voi da putin!
  • person

    "iti voi da tot,adica sufletul meu!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right