Ea este romanca care a jucat alaturi de Paul Walker, inainte ca acesta sa moara

Ea este romanca care a jucat alaturi de Paul Walker, inainte ca acesta sa moara
  calendar_month   update 05 Dec 2013, ora: 09:02   photo_cameraAlina Andrei    
Paul Walker, actorul cunoscut pentru celebra serie "Fast and Furious", a murit intr-un tragic accident, la varsta de 40 de ani. Paul trebuia sa termine filmarile pentru urmatorul film din serie, in care a jucat si romanca Alina Andrei, in varsta de 35 de ani, ea fiind unul dintre cei mai apreciati cascadori de la Hollywood.

Romanca a filmat cateva scene alaturi de Paul Walker chiar inainte ca acesta sa moara. Ea s-a nascut la Brasov, in 1978, si a emigrat in America, impreuna cu parintii, la varsta de 5 ani. Lucreaza in industria filmului din 2005, cand a filmat secvente de lupta cu sabii pentru filmul "The Crussader".

Este specializata in mai multe stiluri de arte martiale si a jucat diverse scene de lupta in seriale sau filme ca: "CSI: New York", "Transformers", "Lost", "Prison Break", "Monk" sau "Neveste disperate", dublandu-le, printre altele, pe actrite ca Mila Jovovich si Tia Carrere.

Anul acesta, Alina a lucrat la celebra productie "Fast and Furious 7", iar echipa ei de productie a publicat un mesaj, in numele acesteia, in memoria actorului Paul Walker.

66678.jpg

"Acum cateva zile, Alina a fost pe platourile de filmare impreuna cu domnul Paul Walker. Inimile noastre sunt alaturi de familia acestuia si de echipa Fast and Furios. Gandurile noastre se indreapta si spre scenaristii si producatorii filmului, care au dificila sarcina de a rescrie scenariul si de trage alte scene. Dumnezeu sa-l ocroteasca pe Paul si sa-i ajute pe membrii echipei!".
Recomandari