Elena Gheorghe face furori peste hotare

Elena Gheorghe face furori peste hotare
  calendar_month        
Dupa ce frumoasa cantareata a facut senzatie in Spania, cu lansarea noului ei album special pentru publicul de acolo, acum se indreapta spre Italia.

Elena este hotarata sa-i cucereasca si pe italieni si tocmai de aceea este dispusa sa se foloseasca de toate armele pe care le are in dotare. Mai exact, artista se va folosi de frumusetea pe care o are de la mama natura pentru a atrage cat mai multi admiratori.

"Ma bucur foarte mult ca muzica mea ajunge in tot mai multe tari si la tot mai multi oameni. Dupa Spania, voi incepe o serie de concerte in Italia, pentru fanii din Peninsula. Pentru fiecare aparitie scenica incerc sa pregatesc ceva special impreuna cu stilistul meu. Italia nu va face exceptie. Am pregatit cateva tinute super sexy, care se potrivesc perfect cu melodiile cantate in concert. Vreau ca Italia sa vada un show total!", a declarat Elena Gheorghe.

Insa artista nu se opreste doar la cucerirea Europei, se pare ca incepand cu luna noiembrie Elena se va pregati de o noua provocare: Japonia. Nu va ganditi ca va fi foarte dificil ca Elena sa-i cucereasca pe cei de acolo, artista deja a lansat un album special pentru locuitorii Japoniei, album intitulat aA€ADisco RomancingaA€At.

Voi ce parere aveti de Elena, va reusi sa-i cucereasca pe toti cu un zambet si o prezenta de milioane?

59740.jpgSursa foto: protvmagazin.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Pantofi Clash Roz
Shop Ele.rochevron_right