Ellie White si-a adus bebelusul acasa! FOTO

Ellie White si-a adus bebelusul acasa! FOTO
  calendar_month        
Ellie White este o mamica fericita. Chiar de ziua nationala a parasit maternitatea unde a adus pe lume, miercuri seara, primul ei copil. Artista a fost condusa spre casa de logodnicul si managerul ei, Doru Tinca, precum si de viitorul ei socru.

Ellie White a adus pe lume un baietel, miercuri seara, la clinica Medlife Grivita. Bebelusul a avut la nastere greutatea de 3,760 kg si lungimea de 50 de cm. Doru Tinca, logodnicul si managerul artistei, i-a fost alaturi si a asistat la nastere in sala de operatie. Cei doi isi vor boteza baietelul, Mihai.

Micutul s-a dovedit a fi foarte galagios, fapt pentru care artista a si glumit atunci cand l-a tinut pentru prima data in brate: Cred ca va ajunge tenor cand va fi mare!, a spus ea cu lacrimi de bucurie in ochi.

88476.jpg59771.jpg


Pe intreaga perioada a sarcinii, Ellie White a avut o activitate profesionala intensa. Dupa succesul inregistrat de hitul aA€AzSete de noiaA€At, artista a filmat un videoclip in Malta, pentru piesa aA€AZiua meaaA€At, pe cand era insarcinata in patru luni, si a sustinut zeci de concerte pana in luna a opta de sarcina. In tot acest timp, solista a a avut o perioada prolifica din punct de vedere creativ. A compus o serie de piese pe care le va inregistra in curand in propriul studio.

Ellie White va reveni pe scena la finalul acestui an, pentru concertele de Craciun si Revelion.
Anul viitor se anunta a fi o mare provocare pentru artista: va lansa o serie de piese compuse chiar de ea si, in paralel, isi va desfasura activitatea de proaspata mamica.

Le voi face pe toate! Sunt ambitioasa! Oricum, sunt lucrurile pe care le fac din dragoste si este imposibil sa nu ma descurc!, marturiseste Ellie.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Vip
  • person

    "cum sa platim ma curentu?"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right