Energizeaza-te simultan la Stimultan!

Energizeaza-te simultan la Stimultan!
  calendar_month        
Sambata, 10 iunie, incepand cu ora 16.00, Parcarea Unirea gazduieste cea mai mare manifestare de decibeli si genuri muzicale din Romania, din ultimele luni! Nu mai putin de 23 de trupe, alese chiar de fani, super sunet si visuals live pe parcursul a peste 7 ore de urban feelings la Stimultan - energizat de Mountain Dew si Pepsi X.

Mountain Dew te asteapta la etajele 5 si 7 cu energie si trupele tale preferate de hip hop si rock.

La etajul 5 vor concerta live in ordinea pe care o va hotari moneda aruncata in spatele scenei (a.k.a. randomly): Cheloo, Zale, C.T.C, Turntable Science, Funktastics, DeejayGruv, Cast si C-Dog.

Prieteni vechi Mountain Dew, pe care sigur i-ati vazut si in alte miscari de energie, cum ar fi Urban Noise sau Urban Fest, vor striga prezent pe scena rock de la etajul 7: O.C.S, Luna Amara, ZOB, E.M.I.L, Kumm, Grimus, Buzz, Black Jack, The Amsterdams.

Spiritul Pepsi te incurajeaza sa indraznesti mai mult. De aceea, Pepsi X te asteapta la etajul 6. Aici vei avea ocazia sa te energizezi cu Pepsi X alaturi de cei de la Suie Paparude, Shukar Collective, Rusu Khidja Clouds Society Electric Brother, Tomassan si Glass.

23 de concerte la pachet powered by Mountain Dew si Pepsi X cu 23 din cele mai cool trupe hip hop, electro si rock, la etajele 5,6,7 ale parcarii Unirea.

Voia buna si distractia asigurate de cele 23 de trupe alese de fani prin vot on-line pe site-ul www.stimultan.ro, se va intinde pana dupa miezul noptii.

Fie ca sunteti fani hip hop, electro sau rock, Parking Unirea, sambata 10 iunie, la Stimultan powered by Mountain Dew si Pepsi X este locul in care trebuie sa te afli.

Biletul costa 15 RON si va asigura accesul la toate cele 3 etaje - hip hop, electro si rock. Acesta arata exact ca un permis de conducere pentru ca... ne aflam intr-o parcare!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Doza de ras pe 28 iulie
  • person

    "zambeste,maine va fi mai rau!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right