Foto: Alexandra Dinu a socat cu schimbarile radicale de look din ultimii trei ani

Foto: Alexandra Dinu a socat cu schimbarile radicale de look din ultimii trei ani
  calendar_month        
Alexandra Dinu este romanca ce a reusit sa intre in inimile italienilor si si-a facut un nume in cinematografia din Peninsula.

A dovedit ca este o actrita cameleon, ce nu se teme sa recurga la schimbari radicale de look pentru a intra in pielea personajelor pe care le joaca. Schimbarile ei de look de multe ori au socat nu numai publicul ci chiar si pe ea insasi, insa au dat viata unor personaje memorabile.

`Mereu m-am temut ca nu cumva vreun regizor sa-mi ceara sa ma rad in cap pentru un rol. Din fericire, pana acum nu a fost cazul, insa daca mi-ar placea personajul si as simti ca doar asa pot sa-i dau credibilitate, as face acest lucru fara sa am rezerve`, sustine Alexandra Dinu.

Cea mai mare transformare a fost pentru serialul `Rosso San Valentino` in care a jucat rolul principal. Atunci Alexandra s-a tuns scurt si s-a vopsit bruneta si marturiseste ca si ei i-a fost greu sa se acomodeze cu imaginea ei in oglinda.

`Nici prietenii mei apropiati sau familia nu m-au recunoscut in serialul L`ISOLA`, povesteste Alexandra, amintindu-si de peruca roscata si tunsa scurt pe care a purtat-o pentru a intra in pielea personajului principal, o femeie rebela.

`Ultima mea provocare profesionala, rolul principal din filmul artistic `La Farfalla Granata` a adus cu sine o noua schimbare de look. Cum actiunea se intampla in Italia anilor 1960 afisez in acest film o coafura retro. Mi-ar fi placut sa traiesc in anii `60, intocmai ca personajul meu din acest film.

Mereu am fost fascinata de acea epoca, de costumele vremii, de coafurile doamnelor, de masinile care erau atunci la moda. Viata era mai simpla, dar mai frumoasa, iar povestile de iubire erau mult mai profunde decat cele pe care le traim astazi
`, a declarat actrita.

59918.jpg88560.jpg88559.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Insomnia
  • person

    "motto cel mai clar e lipsa unei certitudini!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right