FOTO: Inna speriata si sufocata la un concert in Turcia!

FOTO: Inna speriata si sufocata la un concert in Turcia!
  calendar_month        
Inna a tinut zilele trecute un concert in Instanbul, intr-un club numit IQ. Se pare ca vedeta este foarte admirata in Turcia, unde fanii s-au calcat in picioare pentru a ajunge cat mai aproape de ea in timpul concertului.

Cu cateva ore inainte de aparitia Innei pe scena, la intrare se formase deja o coada de cativa zeci de metri. Toti fanii venisera inainte de inceperea concertului pentru a prinde un loc cat mai aproape de scena.

Cu greu se mai putea respira in club dupa inceperea concertului. A fost nevoie de forta a patru bodyguarzi pentru a-i tine la distanta pe fanaticii turci care aproape ca au sufocat-o pe Inna cu isteria lor. Scena pe care artista isi desfasura concertul era oricum foarte mica, iar cei doi dansatori ai vedetei abia daca si-au putut etala miscarile lascive, fiind oricum eclipsati de simpatizantii cantaretei care s-au apropiat foarte mult de vedeta.

In tot acest timp, Inna incerca sa zambeasca, insa s-a observat ca facea acest lucru fortat, ea parand mai mult speriata decat incantata de isteria pe care au creat-o fanii sai.

La final, artista le-a multumit celor prezenti la concert in limba turca si i-a rasplatit pe cativa cu poze alaturi de ea.

88437.jpg

59725.jpg


88438.jpg

88436.jpg

Recomandari