Halle Berry face dezvaluiri cu privire la planurile sale de nunta

Halle Berry face dezvaluiri cu privire la planurile sale de nunta
  calendar_month        
Halle Berry a acordat un interviu in care vorbeste despre planurile sale de nunta cu actorul francez Oliver Martinez. Actorul a ceru-o in casatorie pe Halle Berry in timpul vacantei de Craciun de anul trecut.

Aceasta a dezvaluit reporterilor publicatiei InStyle ca-si doreste o ceremonie restransa, a recunoscut ca este o romantica incurabila si a mai declarat ca ca isi va da silinta ca evenimentul pe care-l oragnizeaza sa fie unul foarte reusit.

Stiu ca va fi o nunta foarte mica. Nu m-am dus la prea multe nunti, dar am fost la sfarsitul saptamanii trecute la o nunta cu 250 de invitati. Mi-am spus: A«asa trebuie sa arate o nunta?A». Nu am avut niciodata parte de asa ceva, nici nu mi-am dorit asa ceva. Nici macar n-am A®ncercat sa prind buchetul aruncat de mireasa", a spus Halle Berry.

Actrita a mai fost casatorita de doua ori pana acum, o data cu cu jucatorul de baseball David Justice (mariaj ce a durat 4 ani) si apoi cu cantaretul Eric Benet (mariaj care a durat tot 4 ani). Olivier Martinez are si el un trecut bogat: el a avut o relatia de lunga durata cu australianca Kylie Minogue de are s-a despartit A®n anul 2007.

Intrebata despre cum decurg lucrurile in logodna actuala, Halle a declarat: "Este unul dintre acele lucruri din categoria A«niciodata sa nu spui niciodataA». Sunt o romantica incurabila si nu ma voi opri pana ce viitoarea casatorie a mea va fi una reusita"

Cei doi viitori soti nu au stabilit deocamdata data nuntii deoarece Halle Berry este implicata in aceasta perioada intr-o disputa apriga cu Gabriel Aubry, fostul ei iubit, ei luptandu-se pentru obtinerea custodiei fiicei lor, Nahla.

59618.jpg

Recomandari