Hotel Campari

Hotel Campari
  calendar_month        
Hotel Campari. Cel mai mare eveniment Campari al anului a reunit creativitatea echipelor Cristalex, Luna Promotions (agentia de brand Campari) si Millenium Communications (PR).

Evenimentul a beneficiat de regia lui Ducu Darie, Irina Solomon s-a ocupat de scenografie si costume, Mihai Popescu a creat design-ul, Daniel Gontz a realizat proiectiile speciale, Marius Berciu designul de lighting, iar Vlaicu Golcea si Electric Brother au compus muzica special pentru acest eveniment. Fiecare dintre ei a creat elemente originale pentru Hotel Campari.
Un moment deosebit l-a constituit prezenta lui Dorit Chrysler, diva cantareata la theremin, un instrument mai putin obisnuit, similar cu o antena care creaza in jurul ei vibratii percepute ca sunete.

Sase spatii special create pentru o atmosfera aparte: sala de bal - unde a fost proiectat un bal al fantomelor, un "dining room" amenajat in stilul boticellian, iar la etaj o sala a oglinzilor si camera pasiunii invaluita in catifea rosie.Hotel Campari nu este un eveniment izolat, face parte dintr-o platforma internationala de comunicare care a debutat anul trecut. Astfel, targetul Campari interactioneaza cu valorile brandului intr-un mod creativ si memorabil.

"Campari este un brand ce te provoaca la neconventional. Reusesti sa "convietuiesti" cu el daca uiti tot ce ai invatat ca ar insemna mecanisme in publicitate. Evenimentul Campari are loc in fiecare an in octombrie, de fiecare data cu alta tema ce intra in comparatie directa cu evenimente similare din Milano, Buesnos Aires sau Paris", declara Claudiu Leonte, Luna Promotions.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pot sa folosesc doar apa de gura fara sa folosesc periuta de dinti?
  • person

    "Fii pacientul nostru, pentru ca noi cream zambete pentru toata viata!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right