Hottest girl in town

Hottest girl in town
  calendar_month        
Putini dintre noi stim cine este Kim Kardashian desi ziarele de scandal si presa mondena de la Hollywood o au saptamanal ca subiect.

Cunoscuta actrita, model, si persoana publica, a fost descoperita Americii o data cu reality show-ul Keeping Up with the Kardashians.

Acesta prezinta viata unei familii care traieste la Hollywood si personajele principale sunt urmarite zilnic in activitatile lor.

Ca si Paris Hilton, aceasta a fost implicata intr-un scandal sexual si astfel ea a devenit subiect de prima pagina mondena in Sua. Ea si Paris Hilton sunt prietene apropiate.A fost implicata in multe relatii, iar intre 2000 si 2004, Kim a fost casatorita cu Damon Thomas, un producator celebru de muzica R&B.

Frumusetea ei apetisanta se trage din originile irlandeze ale mamei sale si ale tatalui armean.

Ca si femeie de afaceri este detinatoarea unui magazin de haine din Los Angeles, iar in calitate de actrita, ea a jucat in : Disaster Movie impreuna cu Carmen Electra si Vanessa Minnillo si in How i meet Your mother.

Disaster Movie a fost votat pe internet de cinefili ca fiind al doilea cel mai prost film al anului 2008.

Se pare ca nu talentul ei de actrita atrage presa, ci mai degraba aspectul ei exotic si probabil poftele starnite in 2007 o data cu aparitia ispititoare in Revista Playboy.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Traim in viteza
  • person

    "be the one... not anyone"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right