Ieri soti, astazi adversari. Pepe si Raluca au intrat in competitie

Ieri soti, astazi adversari. Pepe si Raluca au intrat in competitie
  calendar_month        
Pepe si sotia lui, Raluca, vor sa fie mereu in forma. Cei doi vor fi adversari intr-un concurs de slabit si fac totul ca sa castige.

Concursul `Lupta cu kilogramele in plus` se desfasoara la sala de fitness la care au abonament cei doi. Competitia va dura o luna iar miza este o excursie in doi la munte. Inainte de toate, Pepe, Raluca si ceilalti participanti se vor intalni fiecare cu nutritionistul care le va da o dieta personalizata, iar apoi lupta cea grea va fi data la sala.

Ne-a placut ideea de concurs, e o provocare pentru noi. Vom merge la sala cat vom putea de des. Eu acolo fac box, iar Raluca, mai mult fitness. Vrem sa castigam!, a declarat Pepe pentru Libertatea.

Castigatorii vor primi o excursie la munte pentru doua persoane, locul doi - o cina romantica, iar locul trei - un abonament VIP plus unul gratuit pentru persoana iubita. Pepe si Raluca sustin insa ca nu premiul este cel care ii intereseaza ci competitia in sine care este un prilej bun pentru a depune ceva mai mult efort la sala. Daca vor ajunge pe primul loc, Pepe si Raluca sunt decisi sa doneze premiul.

Recomandari