In ce pozitii face sex Delia Matache

In ce pozitii face sex Delia Matache
  calendar_month   update 17 Ian 2013, ora: 10:58      
Imediat dupa sarbatori, Delia Matache a plecat in vacanta in Asia alaturi de sotul ei, Razvan Munteanu, intr-o noua luna de miere din care doreste sa se intoarca insarcinata cu primul lor copil.

Vacanta va dura o luna, timp suficient pentru ca cei doi sa se relaxeze si sa se puna pe treaba, insa nu oricum, ci in urma unei planificari munutioase. Cei doi isi doresc ca primul lor copil sa fe baiat iar pentru asta fac sex doar in zilele fertile ale lunii si se limiteaza la anumite pozitii sexuale despre care se spune ca ar fi benefice pentru procrearea unui baietel.

Pentru ca aceasta vacanta sa fie incununata cu succes, cuplul a facut documentare pe internet de unde au cules opinii ale medicilor, ale astrologilor dar si sfaturi de prin batrani, totul dupa ce, anterior plecarii in vacanta, au primit ok-ul medicilor sa treaca la fapte.

Delia si Razvan au toate sansele sa-si vada visul implinit, mai ales ca in prezent se afla intr-o locatie absolut superba, ce te imbie la romantism. Dupa o repriza de shopping la Dubai si o escala la un hotel de lux din Singapore, cei doi au ajuns in El Nido, un orasel afllat pe o insula ce apartine de Filipine. Aici s-au cazat la un resort construit pe apa, iar ziua si-o petrec pe plaja (cea mai frumoasa din Filipine) sau inotand prin mare. Delia si Razvan vor reveni in tara la inceputul lunii viitoare.

59895.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

visez....
  • person

    ""ce nu te distruge te face mai puternic"-nietzsche"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right