Iubiti acasa, rivali la TV! 6 cupluri de la televiziuni concurente

Iubiti acasa, rivali la TV! 6 cupluri de la televiziuni concurente
  calendar_month        
Televiziunea le desparte si tot ea le apropie. Vorbim despre unele vedete de la noi care in viata profesionala se "bat" pe ratinguri, iar acasa se "bat" in pat. Multe vedete de televiziune isi gasesc sufletul pereche in curtea vecinului, insa acest lucru nu le afecteaza in niciun fel relatia amoroasa.

Iata 6 cupluri care se lupta pentru audiente la televiziuni diferite, dar impart acelasi pat atunci cand se intorc acasa.


92667.jpg


1. Adrian Artene - Octavia Geamanu
Cel mai recent cuplu de vedete care lucreaza la televiziuni diferite este cel format din Adrian Artene si Octavia Geamanu. El a intrat de curand in trustul Pro, ea lucreaza de ceva timp in trustul Intact. El prezinta o emisiune mondena, ea este stirista. Cum lumea mondena este destul de mica, nu le-a fost greu sa se intalneasca si sa lege o frumoasa relatie de dragoste. Daca va fi o relatie de durata, ramane sa aflam.

Octavia Geamanu s-a iubit pentru o perioada scurta de timp cu Marian Ionescu de la Directia 5. Adrian Artene este divortat si are o fetita in varsta de 4 ani.92670.jpg


2. Mircea Badea - Carmen Bruma
Mircea Badea si Carmen Bruma formeaza unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Intr-o vreme, cei doi aveau emisiuni in acelasi interval orar, el la Antena 3, ea la Realitatea, insa acest lucru nu le-a perturbat frumoasa relatie de dragoste.

In curand, Carmen va trece de la pupitrul stirilor sportive pe scaunul de prezentatoare TV. Ea va prezenta o noua emisiune la principalul concurent al Antenei 3.63222.jpg


3. Aurelian Temisan - Monica Davidescu
Aurelian Temisan si Monica Davidescu si-au impartit televiziunile. Cei doi soti au semnat contracte cu cele mai importante posturi generaliste.

Astfel, Aurelian Temisan s-a indreptat catre Antena 1 si este jurat in emisiunea "Te cunosc de undeva", in timp ce Monica Davidescu se pregateste sa intre in ringul visurilor, la "Dansez pentru tine" de la Pro TV.92668.jpg


4. Stefan Banica - Andreea Marin Banica
Stefan Banica si sotia lui, Andreea Marin, au colaborat cu posturi diferite de televiziune. Andreea a prezentat o emisiune sociala la Realitatea TV, intitulata "Trezeste Romania", in timp ce Stefan Banica are o istorie veche la Pro TV.

In curand, el va prezenta un nou sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".92669.jpg


5. Dani Otil - Mihaela Radulescu
El la Antena 1, ea la Realitatea. Vorbim despre Dani Otil si Mihaela Radulescu, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul autohton. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste din anul 2008.

Pe atunci, amandoi lucrau in trustul Intact, dar s-au cunoscut la un spectacol. Diva se ocupa de organizarea show-ului, in timp ce Dani a fost gazda evenimentului.

Si uite asa, s-a infiripat o idila ce dureaza de mai bine de 4 ani.92671.jpg


6. Adi Sina - Anca Serea
Adi Sina si Anca Serea si-au tinut relatia de dragoste departe de ochii lumii pret de cateva luni, dar idila lor a iesit la iveala anul trecut, cand artistul a devenit jurat al emisiunii "X Factor" de la Antena 1.Anca Serea prezinta din toamna anului trecut stirile sportive la Prima TV. In prezent, Adi Sina nu mai lucreaza in televiziune. Cei doi amorezi au impreuna un baietel.

Recomandari